Mystisk spelare tar miljonerna

TRAV

Vem är dubbelvinnaren i Tasmanien?

För två veckor sedan vann en spelare i Tasmanien miljoner på svenska V65.

Under torsdagen var det dags igen.

Den här gången vann en spelare i Tasmanien 2,1 miljoner.

– Vi sänder ett stor grattis till vinnaren, om det är samma vinnare igen eller en ny, säger Hasse Svennehed, PR-chef på ATG.

Den hemliga spelaren i Tasmanien har skapat rubriker i media och förbryllat de svenska spelarna den senaste tiden.

För snart två veckor sedan vann spelaren i Tasmanien 1,7 miljoner kronor på V65.

Personen hade gjort ett system för fem kronor och blev ensam med alla rätt. Bland annat lyckades mannen eller kvinnan pricka in storskrällen Why Die som vann till 119 gånger pengarna.

I torsdags var det dags igen då en spelare i Tasmanien tog hela V65-potten. Den här gången hade vinnaren gjort ett system för 15 kronor. Förmodligen var kupongen en del av ett större system.

”Stort grattis”

På ATG vet man ännu inte om det är samma person som plockar in miljonvinsterna.

– Om det är samma spelare som vunnit eller om det är en annan vet jag inte. Vi reagerar inte så mycket på att det två miljonvinster till Tasmanien. Vi sänder ett stor grattis till vinnaren, om det är samma vinnare igen eller en ny, säger Hasse Svennehed.

Efter den första miljonvinsten till Tasmanien sökte de vinnaren.

– Vi har skickat mail och varit i kontakt med spelbolaget i Tasmanien. Men vi har inte fått information om vem eller vilka det är som vunnit.

Den senaste tiden har det varit tre miljonvinster på V65.

– Att man kan blir miljonär på en vardag, det är anmärkningsvärt. Det är kul att man inte bara kan bli miljonär på V75 på lördagar,  säger Hasse Svennehed.