Oldsbergs V75-spikar – vägen mot miljoner

TRAV

För att vinna miljoner på V75 krävs bra spikar.

Tv-legenden Ingvar Oldsberg ger Trav365:s läsare sina bästa spikar och miljondrag.

– Jag rekommenderar spik på Dude Kemp, säger han.

I tittarsuccén På Spåret är det inte Oldsberg som får fundera och tänka ut klurigheter utan det är deltagarna i tävlingen.

Men när Ingvar Oldsberg ska sätta ihop sitt V75-system får han gnugga sina geniknölar själv och till lördagens omgång på Rommetravet har han hittat några riktigt bra spikar, och några hästar som kan göra dig till miljonär.

– Jag rekommenderar spik på Dude Kemp, det är den bästa i omgången. Sen har jag några riktigt vassa miljondrag som jag tror kan ge klirr i kassan för spelarna, säger Ingvar Oldsberg.

Bästa spikarna:

Dude Kemp (V75-1)

Är en häst som imponerat stort på mig och när han nu står med perfekta förutsättningar så känns han som en given spik. Hästen gjorde senast comeback efter liten vila och avslutade då riktigt bra långt ut i banan. Han ska gå framåt med det loppet i kroppen och med Björn Goop i sulkyn luktar det spets hela vägen. Jag rekommenderar spik!

Boulder Classico (V75-6)

Om man vill vinna miljoner på V75 så krävs det att man hittar lite roliga spikar också. Boulder Classico är just en rolig spik för han är inte favorit. Han lekte hem senaste loppet och såg riktigt bra ut. Hästen är snabb ut och jag tror han kommer till ledningen, sedan ska de övriga få jobba för att plocka ned honom.

Miljondragen:

Gratiano (V75-2)

Den här hästen har varit väldigt bra på sistone. Han gick snabbt mellan galopperna senast och visade prov på härlig fart. Svårt spår denna gång men distansen passar bra och skulle han gå iväg felfritt så tror jag det slutar med seger. Hästen är helt bortglömd på strecken.

Device (V75-5)

Device är en häst jag gillar och hans spurter imponerar. Svårt läge nu men skulle det bli lite tempo på loppet så tror jag han spurtar ner allihopa. Håkan Eriksson som kör är en kylig kusk och med rätta ryggarna tror jag ”Hockey” får segerdefilera.

Avslaget:

Arras T.C.B. (V75-7)

Vann visserligen senast men jag tror ändå det här är en favorit i fara. Han kan få göra grovjobbet utvändigt ledaren och kan då falla på eget grepp. Jag hoppas fälla den här favoriten.