Succén för Trav365:s expert – toppar listan

TRAV

Hade alla rätt vid de två V75-omgångarna: ”Jag lovar högre utdelning på Åby”

1 av 2 | Foto: Erik Pettersson och Micke Nybrink har båda 14 rätt var i Expertkampen.

Trav365:s expert Erik Pettersson lovade att rivstarta i den prestigefulla tävlingen ”Expertkampen”.

Han höll sitt ord – alla rätt i helgen och ligger i topp på listan bland landets experter.

– Nu på lördag, på Åby, blir det större utmaningar och jag lovar högre utdelning då, säger han.

Foto: Erik Pettersson.

”Expertkampen” – där några av landets främsta spelexperter gör upp i att tippa V75 är igång.

Efter helgens två V75-omgångar toppar Trav365:s expert Erik Pettersson listan tillsammans med experten Micke Nybrink.

Båda har 14 rätt, men Micke Nybrink har spelat in mest pengar.

Erik satte alla rätt både vid V75-omgången på Örebrotravet på lördagen och den extra V75-omgången på Vermo travbana under söndagen.

– Jag sa ju att vi skulle rivstarta – och det har vi gjort. Sju rätt både lördag och söndag. I lördags hade jag ett intressant system levande, då jag spikade emot omgångens största favorit Windy Ways, men tyvärr hände ingenting på Örebros tråkiga bana.

– I söndags var det heller inga stora skrällar, tyvärr, men sju rätt är sju rätt.

”Håller Aftonbladets fana högt”

Nu siktar Erik på att hålla sig i topp på listan – ända in i mål. Tävlingen pågår fram till den 21 maj. Det lag som har spelat in mest pengar den 21 maj är vinnare och får 50 000 kronor att skänka till välgörenhet. Dessutom får experten med flest antal rätt 50 000 kronor att skänka.

– Det är skönt att ligga i toppen och att dela ledningen med Micke Nybrink känns bra. Även om han tävlar för V75 Direkt så är det en kollega till mig, så vi håller Aftonbladets fana högt. Det är långt kvar, så man ska inte vara för kaxig, men jag kommer troligtvis leda den här tipstävlingen hela vägen.

Smaskiga V75-drag

För dem som vill vara med i Eriks lag finns det platser till helgens tävlingar på Åbytravet som är kryddade med en jackpott på 48 miljoner kronor.

– Det vore väl egentligen skamligt om jag inte lyckats få sju rätt de här två omgångarna, som varit så lätta. Nu på lördag, på Åby, blir det större utmaningar och jag lovar högre utdelning då. Jag har redan nu en bra grundkoll på omgången och det ser intressant ut. Jag tror att sjuan sitter igen. Det finns smaskiga drag och åtminstone en riktigt stark spik.

Men Micke Nybrink har spelat in mer pengar än dig. Hur ska du komma ikapp det här?

– Tävlingen är lite orättvis på det sättet. Jag och Nybrink har satt två raka sjuor. Men han har sålt slut sina system (400 andelar) i båda omgångarna. Jag sålde 106 andelar första gången och 165 andelar andra gången, så Nybrink har haft betydligt mycket per pengar att spela för, och i och med att hans system blir större så får han även mer pengar inspelat vid varje sjua. Inga gnällpoäng, men så ligger det till, säger Erik.

Här hittar du Erik Petterssons lag på Tillsammans-sajten (Extern länk)

ARTIKELN HANDLAR OM

V75