SHL-stjärnans uppmaning – till sina fans

Publicerad 2016-10-24

Färjestadsstjärnans uppmaning till fansen

Magnus Nygren Färjestad BK

Snart börjar Rikstravet team SHL.

Färjestadstjärnan Magnus Nygren har en tydlig uppmaning till sina fans.

– Det hade varit skitskoj om så många som möjligt ville vara med, säger han.

Följ ämnen
Färjestad BK

14 hockeypräglade stall ställs mot varandra i Rikstravet team SHL.

Under sju månader kommer de tävla mot varandra – och det lag som har flest poäng vinner 150 000 kronor att arrangera en segerfest för.

”Gör en resa tillsammans”

En dryg månad kvarstår innan tävlingen startar och nu går många stall ut i en värvningsoffensiv för att locka delägare. Ett av dem är Stall Färjestad – med SHL-stjärnan Magnus Nygren i spetsen.

– Jag tycker det här är en väldigt rolig grej. Det var inga pengar att bråka om så jag gick med direkt. Det hade varit skitskoj om så många som möjligt ville vara med. Vi och fansen gör ju en resa på isen tillsammans och det är kul om vi kan göra något annat roligt också, säger han.

Nygren är inte direkt någon nybörjare när det kommer till hästar. 26-åringen, som är kompis med Björn Goop, följer travet varje vecka och har några fina vinster bakom sig.

– Som mest har jag och de i laget vunnit 50 000 kronor. Men mer än så har det inte blivit, vi väntar fortfarande på den stora jackpotten, säger han.

Vem är mest kunnig inom trav i Färjestad?

– Jag skulle säga att det är Mikael Wikstrand. Han är mycket mer kunnig och intresserad än vad jag är. Vi brukar göra system på helgerna tillsammans.

Vad tror du om era chanser i Rikstravet?

– Jag tror att det kommer bli bra och hoppas att vi får så många ägare som möjligt. Jag uppmanar verkligen alla som stort som smått vill gå med i det här. Det kommer att bli riktigt roligt.
Se nedan för fakta Rikstravet team SHL