Goops segershow

Av: Minimedia

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: aln

Stjärnkusken Björn Goop blev huvudperson Solvalla.

Anledningen: Han vann fyra av åtta V86-lopp.

– Det känns jättebra när man vrider på och det biter så bra som det gör för Miss Shape, berättade han efter sista segern för kvällen.

Det började med Stig H Johansson-tränade G.H. Lex Lee i den andra avdelningen. Goop laddade allt vad som gick från start och hästen satt tidigt i ledninigen. Väl där fick Goop bestämma tempot bakom 13-oddsaren som över upploppet gick undan till en överlägsen seger.

Vann – med galopp

I den fjärde avdelningen var dags för stjärnkusken att skära mållinjen igen. Efter en stor galopp kom Stefan Melanders Long Night tillbaka mycket starkt och spurtade till seger.

–  Mycket var förlorat efter galoppen, men de körde ganska så hårt därframme och jag kunde köra i ryggar. Hästen var riktigt bra, jättebra, berömde Goop i vinnarcirkeln.

”Är cool”

Av bara farten vann Goop sedan med Per Lennartsson läckre tvååring Johanna Roc. Egentränade Miss Shape spurtade sedan hem fyrlingen för stjärnkusken i V86-7.

– Hon är cool och fattar vad det går ut på. Det känns jättebra när man vrider på och det biter så bra som det gör för Miss Shape, sa Goop.

Publicerad: