Följ experten på Twitter – få allt inför V86-loppen

TRAV

Vill du ha stenkoll på V86 och få rapporter från stallbacken?

Då ska du följa ”V86-experten” på Twitter.

Den ”hemliga” experten avslöjar rykten, värmningar och V86-tipsen direkt fån Solvalla.

– Grunden är att servera intressant information till dem som inte hinner läsa på, säger Håkan Amrén, kundansvarig på ATG.

Förra veckan var det premiär för ”V86-experten” på Twitter. Experten som twittrar om spelformen V86 och levererar speltips.

– Grunden är att servera intressant information till dem som inte hinner läsa på.  Vi har ett antal gubbar som är på stallbacken och vi använder Twitter för att få ut informationen. Förra veckan hade vi 35 stycken tweets som vi skickade ut. Det är nästan 1 000 personer som följer oss nu. Nu jobbar vi för att få upp antalet som följer, säger säger Håkan Amrén, kundansvarig på ATG.

Varnade för storfavoriten

Förra omgången fick följarna veta att favoriten Chelsea Boko var en favorit i fara i V86-2 och att skrällen Licence Holder, som vann till över 12 gånger pengarna, skulle gå barfota runtom.

– Nu är starten till V86 framflyttad och det gör att man får lite mer tid innan det är dags att lämna in. Huvudsyftet är att ge information så nära inpå start och så mycket som möjligt.

Men det är inte bara på onsdagarna det kommer intressanta tweets.

– Vi börjar redan på måndag med en teaser av något slag, sedan går vi över med att rapportera om rykten inför V86. Efter det trappas det upp och under onsdagen är det mycket information som vi kör ut. På torsdag blir det en uppföljning om hur det gick. På fredag, lördag, söndag är vi tysta för att inte störa V75. 

Kan man få information som inte finns någon annanstans?

– Det är inte omöjligt. Men framförallt är det värmningar som vi fokuserar på. Måndag och tisdag fokuserar vi på det som ryktas och hörs. På plats på onsdagar tittar vi på dagsform och värmningar.

Här hittar du V86-experten på twitter.  (twitter.com/V86experten)