Hyllningarna till Nybrink strömmar in efter skrällspiken

Uppdaterad 2018-02-13 | Publicerad 2018-02-12

Vår målsättning på Sportbladet Trav365 är att kunna bjuda på många varierande och välmotiverade V75-analyser under hela veckan.

Tanken är att de ska ge er läsare chansen att ta egen ställning för och emot.

Vi har ännu en framgångsrik helg bakom oss där Micke Nybrink spikade storskrällen Vic de Luxe i V75-7 och Michael Carlsson prickade alla rätt på sitt GS75-system.

Det är med stolthet jag är någon typ av gårdskarl för vårt egna stall med populära och framgångsrika travexperter.

Sportbladet Trav365 har några stora profiler har egna idéer, som går sina egna vägar och gör ett hästjobb för er läsare att ha till grund i era tips.

De är riktiga V75-spelare som vet att världens bästa spel går ut på att vinna pengar och att det är ett taktiskt pussel att komponera ett vinnande system.

Ett mångfasetterat utbud

Vi har Per Nicklasson som gör en grundläggande V75-genomgång innan de flesta andra i början av veckan.

Vi har Christoffer Wickman som gör genomarbetade V75-tips i samband med stallintervjuerna på alla hästarna.

Vi har Erik Pettersson och Carl Wangle som gör en djupanalys lopp för lopp i vår mer exklusiva V75-tv.

Vi har Patrik Fernlund som snokar runt efter den senaste informationen och levererar V75 i sista stund.

Vi har Micke Nybrink som tycks vara någon slags överstepräst, stilbildare och förebild för många travexperter.

Vi har vidare Björn Goop, Lutfi Kolgjini, 100-miljonersklubben, Challe Berglund, Mario Lipovac, Michael Carlsson, Martin Berg, Thomas Sandberg, med flera.

Vi har också tips och analyser till V86, GS75, V64, Dagens Dubbel, med mera.

På de sex senaste söndagarna (fem GS75 och en V75) har Michael Carlsson haft sju rätt två gånger, sex rätt tre gånger och fem rätt en gång.

Spikade största skrällen

Allra hetast i vår spilta just nu är Micke Nybrink.

Under vintern har den rutinerade veteranen radat upp vinnande drag och skrällspikar.

Micke Nybrink skrev i sin fredagskrönika:

”Bakom smyger Vic de Luxe. Om han sitter i fjärde, femte eller sjätte ytter spelar ingen roll. Tempot dödar i täten och spurten biter oerhört. Två procent? Ha ha, jag spikar. Men vad säger ni? Kör Mika ”Finlands Goop” Forss nu. Så trevligt.”

Nybrinks toppform i vinter håller alltså i sig och hyllningarna via mejl strömmar in:

Leif i Malmö: ”Micke, min idol! På väg hem till svärmor stack jag in till ett ATG-ombud och spelade en 150 kronors Harry. Satte själv in Vic de Luxe eftersom jag alltid läser dina krönikor. 150 spänn blev på några timmar värda 10.100. Vi har ett klart större system på jobb och faktum var att vi fick V7:an även på detta andelstips! Har varit flott och låtit familjen dela på min vinst!”

Leffe: ”Tack Micke för Vic de Luxe. Hade ju aldrig tagit den utan ditt tips. Cirka 10.000 i vinst på mitt lilla 108 raders. Spik på Jairo, Weekend Fun och Olle Rols. Du chansade vilt med On Track Piraten och Global Unlimited. Lite väl vilt för min smak men även solen har fläckar. Än en gång tack Micke, du är kanon!”

Michael: ”Tack för tipset Vic de Luxe. Låste sista loppet med den och Qahar Q.C. samt tre spikar. Hade alla i lopp 6. Spelade för 92 kronor så finfint netto. Ser fram mot flera godingar.”

Drygade ut pensionen

Ulf: ”God morgon Micke! Tack för ”skrällen” med Mika Forss! Hade bara 4 och 12 i sista avdelningen på ett mindre system tack vare dig! Läser alltid dina tips i Aftonbladet, har gjort det i många år. Drygade ut min pension med lite över 10.000 kronor. (Fick in en 23-oddsare för några år sedan tack vare dig.)”

Lasse: ”Tjenare Micke! Ville bara skriva en uppskattande hälsning, har förstått att du får mycket trista brev. Tycker du gör ett strålande jobb och förmedlar mycket matnyttig information på ett underhållande sätt. Tack för det och keep up the good work! (Och tack för Vic de Luxe.)”

Thomas: ”Tusen tack för tipset i sista avdelningen på V75, den hade jag aldrig fixat. Nu blev det sju rätt och tio papp in på familjens nöjeskonto. Har varit en grym vecka då vår andelshäst Say that Again även vann på Vincennes i måndags. Härligt att vara travintresserad en vecka som denna. Återigen tusen tack för tipset som ingen i världen förutom du hade hittat. Kör så det ryker och ha en grym helg.”

Magnus: ”Tack Micke, läser alltid vad du skriver och litar på dig. I dag fick jag sju rätt tack vare dig med Vic de Luxe som du spikade. Tusen tack.”

Margareta: ”Tack vare ditt spikförslag i V75:s sista avdelning, Vic de Luxe, så fick vi sju rätt i dag! Du har hjälpt oss en gång förut – den 2 juli 2016 då Uncertain Age vann. Du är bäst!”

Klockren analys

Per: ”Hej Micke, grattis till de senaste skrällarna, i dag Vic de Luxe, andra lördagar Kim Moberg och andra! Jag lyfter på hatten. Väntar med spänning på dina nya tips i kommande V75.”

Ove i Östersund: ”Hej Micke. Vilken spik du hade i sista. Där de flesta sprack.

Folke: ”Tack för din Vic De Luxe analys, den var verkligen klockren.”

Björn: ”Tack för tolvan i sista.”

Lars: ”Snygg spik i sista Micke. Må du få till det någon gång (i dina publika tips) och sätta alla fegisar på plats.”

Thomas: ”Jag brukar läsa dina inlägg i Aftonbladet och plocka russinen ur kakan och även denna gång fick jag kanonhjälp. Grymt!”

Nisse i Mora: ”Hej Micke. Hoppas att du lirade din spik, Vic de Luxe. Jag berömde dig i fredags, för dina fräcka spikar. Likt förbannat fick jag inte med denna. Hoppas att du vann lite stålar i dag.”

Jögga: ”Tjena Micke! Grym spik i sjunde! Tack för tipset.”

Kenth: ”Så snyggt jobbat! Du vågade spika hästen som nästan alla tidningar rankat sist. Din stund i solen verkar aldrig ta slut.”

Jens: ”Snygg spik i sista! Årets grymmaste, synd att det inte gällde 2017 med tanke på Årets Häst-gala och priset ”expert of the year”. Ha det gött.”

Vi tackar ödmjukast för alla hyllningar.

Många verkar ha satt sjuan tack vare Micke Nybrinks tips.

Hans V75-krönika publiceras exklusivt hos Sportbladet Trav365 varje fredag.

Trav är bland mycket annat tvåbenta fixstjärnor som Björn Goop, internationella attraktioner som Readly Express och vinnande V75-experter som Micke Nybrink.

Trav är stjärnglans, folkrörelse, mäktiga hästar, hårt arbetande aktiva, spelanalyser och vinstdrömmar på samma gång.

Följ ämnen i artikeln