Klart: Två nya varianter av Harry Boy

Foto: ATG
Harry Boy Chans och Harry Boy Favorit, två nya varianter på ATG.se
TRAV

Harry Boy Chans och Harry Boy Favorit.

Det är två nya varianter till V75.

– Vi gör Harry Boy ännu bättre och ökar spelupplevelsen ytterligare för våra kunder, säger Mikael Bäcke, produkt- och affärsutvecklingschef på ATG.

Harry Boy är ett välkänt sätt att spela på V75, för de mindre initierade, för de som vill ha spänningen på lördagar, men som inte har kunskapen eller tiden att göra sin egen rad.

Harry Boy, ett datasystem som väljer ut hästarna på din kupong, har genom årens lopp delat ut mängder med vinster och nu utvecklar spelbolaget ATG Harry Boy.

Harry Boy Chans och Harry Boy Favorit är två nya varianter.

”Redan en fantastisk produkt”

Harry Boy Original, som blandar favoriter och skrällar finns kvar, men från och med lördagens V75-omgång på Axevalla går det nu på ATG.se att välja ytterligare två alternativ.

– Harry Boy är redan en fantastisk produkt när det gäller både spel och vinster på V75. Med Chans och Favorit gör vi Harry Boy ännu bättre och ökar spelupplevelsen ytterligare för våra kunder, säger Mikael Bäcke, produkt och affärsutvecklingschef på ATG.

Harry Boy Favorit är en variant som fokuserar på mer sannolika rader, vilket leder till att produkten oftare får fler rätt och lägre utdelningar.

Harry Boy Chans är en variant som viktar kupongen mot större vinster, vilket i sin tur leder till att man inte kan förvänta sig att vinna lika ofta.

Delade ut över 920 miljoner kronor

Harry Boy Chans och Harry Boy Favorit har under en period testats av utvalda ATG.se-kunder och går nu publikt, inledningsvis kommer dessa två varianter att vara exklusivt för ATG.se och vid spel på V75.

– Vi har under en period låtit slumpvis utvalda ATG.se-kunder testa Chans och Favorit och våra efterföljande kundundersökningar visat bland annat att valbarheten är uppskattad och att spelupplevelsen ökar när kunderna fått välja sin variant av Harry Boy, säger Mikael Bäcke.

Harry Boy betalade under 2017 ut över 920 miljoner kronor i vinster till sina spelare, på nyårsafton i fjol vann en spelare över 17 miljoner kronor på V75 med hjälp av Harry Boy, till en insats av 96 kronor. Det är tidernas näst högsta Harry Boy-vinst.

ARTIKELN HANDLAR OM

V75

ATG