Kundernas missade miljoner på fotona

1 av 3 | Foto: Målfoto V75-1 Hade 2 Rafolo hunnit ifatt ledande 3 Naglo' del Nord hade kunderna hos Kneppiens Spelbutik i Norrköping vunnit miljoner på V75. Nu blev "tröstvinsten" 257 000 kronor som 230 kunder delar på.
TRAV

Kneippens Spelbutik i Norrköping spelade in 257 000 kronor på V75 i lördags.

Men de 230 kunderna som var med på systemet gick miste om miljoner i två täta slutstrider.

– Så jäkla små marginaler som avgör, säger butikschefen Johan Westermark till Trav365.

I V75-1 vann favoriten Naglo' del Nord med minsta marginal mot norska skrällen Rafolo.

Och i V75-7 ledde skrällen Mr X.F. Royal till 10 meter innan mål – då kom luckan för Oasis Bi – som spurtade förbi i sista stegen.

Både Rafolo och Mr X.F. Royal fanns med på Kneippens Spelbutik i Norrköpings V75-system.

Om en av dem hade vunnit hade det blivit miljonutdelning att dela på för de 230 kunderna som var med på andelssystemet.

Om båda skrällarna vunnit hade det blivit ännu mer...

”Kul att många kunder är nöjda”

Nu blev ”tröstvinsten” 257 000 kronor, som de drygt 200 personerna får dela på, cirka en tusenlapp per andel.

– Det blev som vanligt...man tycker att man är värd mera. Vi gick miste om miljonerna där i V75-1 och i V75-7. Men det är svårt med trav och man måste ha marginalerna med sig, säger Johan Westermark i butiken.

Följde ni loppen i butiken under lördagseftermiddagen?

– Ja, det gjorde vi.

Hur var stämningen?

– Okej. De som var där på plats förstod ju att vi kunde ha vunnit så mycket mer bara om en av de där två skrällarna hade vunnit. Mr X.F.Royal i sista ledde ju till tio meter innan mål. Det hade gått så sakta, så det ska egentligen behöva komma en lucka där. Vi hade fem hästar i sista avdelningen och det var på den hästen vi hade fått absolut mest utdelning...

– Man vill att det ska stämma ännu mera, men sammanfattningsvis kan man väl säga att det var kul. Samtidigt som man grämer sig lite, det är så jäkla små marginaler som avgör. Men det är kul att många kunder är nöjda!

Hur har spelet gått för er hittills i år?

– Det har gått skapligt. Vi har satt några andelar, och vi vann nästan mer pengar i onsdags på V86, men lika där, det stämde inte fullt ut. I slutet av januari satte vi V64, då fick kunderna 20 000 kronor på andel, och hade satsat 100 kronor, då märks det ju lite, säger Johan Westermark.

Utdelningen på V75 i lördags blev blygsamma 9 000 kronor – men med tanke på att så många köpte andel i Kneippens V75-system spelades det flera gånger – därav vinsten på 257 000 kronor.

Här nedan ser du den rätta V75-raden från i lördags

ARTIKELN HANDLAR OM

Spel

Trav