– Förhoppningsvis höja omsättningen

Foto: (Klicka på bilden för att se större version)
TRAV

Från och med onsdag 27 augusti är det ny starttid på V86.

Klockslaget för spelarna att hålla reda på: 20.30.

– Det kommer förhoppningsvis höja omsättningen på V86 ytterligare, säger Hasse Skarplöth, vd ATG.

Under torsdagen gick spelbolaget ATG ut med nyheten att alternativet att spela ”endast V7” på V75 och ”endast V8” på V86 slopas.

– I slutändan är det här en rättvisefråga. Historiken är så att en gång i tiden lanserade man V6, och man gjorde det för att kunna få större utdelning vid lätta omgångar. Sedan har det adderats med V7 och V8, berättade ATG:s vd, Hasse Skarplöth.

”Engagerande spelupplevelese...”

Här är nästa nyhet från ATG, det blir en ny starttid för V86 från och med onsdag den 27 augusti. Det är en av flera nyheter i ”Onsdag Xpress”.

– V86 under Onsdag Xpress har, i jämförelse med 2013, haft högre omsättning varje omgång med undantag för jackpot-omgångar. Nyheten med senare starttid för V86 kommer förhoppningsvis att höja omsättningen ytterligare. Totalt sett handlar det om att skapa en mer engagerande spelupplevelse och mötesplats för spel, säger Hasse Skarplöth, vd ATG, i ett pressmeddelande.

”Tagit till oss kritik”

Nyheterna medför också att tävlingsdagen på respektive bana startar tidigare på kvällen. Lopp 1 på Solvalla startar klockan 18.15 och på Bergsåker/Jägersro/Åby klockan 18.27.

– Vi har tagit till oss av den kritik som funnits gällande banupplevelsen under onsdagarna. Nu får vi en lugnare start på kvällen för hästägare, restauranggäster och övrig publik på banan, en kväll som sedan avslutas med åtta stycken högkvalitativa lopp i högt tempo, säger Petter Johansson, sportchef på Svensk Travsport.

Här nedan ser du vilka ändringar som kommer att göras