Så gick det på Bergsåker V75

TRAV

Följ toppdagen med V75 här – lopp för lopp.

Favoritseger direkt i inledningen. Åke Svanstedt och 2 Earl Tilly tog hand om täten så fort bilen släppte fältet, och sedan var det egentligen inte ens något snack om vem som skulle vinna. Första varvet travades på 1.18,0 (!!) och konkurrenterna kunde verkligen kallas tempotorsk. Frågan är dock om någon slagit Earl Tilly ändå. När Åke Svanstedt bad om full anfallsorder i början av upploppet stack han bara i från sina konkurrenter och vann säkert med ett par längder. Segerraden lär fortsätta...

V75-Värde: 24 kronor.

Trots sämsta läget så blev det vinst i den andra avdelningen. 12 Clickstream S.C. och Örjan Kihlström hittade en fin position i andraspår, följde rygg sista 600 och kunde sedan avgöra retfullt enkelt över upploppet. Det här var dagens femte lopp, och Örjan Kihlströms tredje (!!) seger för dagen. Bus Memphis drog fram vinnaren och var duktig som tvåa.

V75-Värde: 62 kronor.

Inte mycket till spänning i den tredje avdelningen utan det blev precis som väntat. 9 Järvsöfaks lika överlägsen som vanligt. Jan-Olov Persson hittade andra utvändigt, attackerade 800 kvar och sedan var största spänningen i vem som skulle bli tvåa. Det här var Järvsöfaks åttonde SM-titel.

V75-Värde: 62 kronor.

Örjan Kihlström trivs verkligen som fisken i vattnet på Bergsåker idag. Nu blev det ny seger i den fjärde avdelningen med 10 Friska Bar. Favoriten Umbrella Hornline tog hand om täten, men travade inte bra och galoppen kom inte oväntat i första sväng. Då kunde i stället Kihlström ta hand om taktpinnen och sedan enkelt glida undan, utan att imponera dock, ska tilläggas.

V75-Värde: 139 kronor.

Den femte avdelningen blev ytterligare ett litet sömnpiller. Åke Svanstedt och 4 Jos Cortina fick turligt täten när Charles De Gaulle galopperade i första sväng, och sedan så var det ingen fara på taket. Man fick bestämma som man ville där framme och höll undan säkert, även om en tapper 12 Khabibulin försökte utmana.

V75-Värde: 152 kronor.

Femte dagssegern. Örjan Kihlström har kort och gott en otroligt bra dag på Bergsåker. 10 Pleasant Walking gav en rygglöpning den här gången, och trots att tempo var lågt, så spurtade man vassast över upploppet. "Han har aldrig känts bättre" kommenterade Kihlström efteråt.

V75-Värde: 250 kronor.

Superskräll i Sundsvall Open Trot. Giant Superman och Fredrik B Larsson avgjorde efter en resa i rygg på ledaren. Mer info kommer senare.

V75-Värde: –