Det är ATG som borde ha panik

TRAV

Många spelare gnäller – men egentligen borde vi vara nöjda.

Det är ATG som ska ha panik.

Vi sparar ju bara pengar.

Man kanske skulle stänga av sig själv i ett år?

Folk har klagat på ATG Live på slutet, och på atg.se. Jag med. Den nya sajten har inte funkat något vidare. Att bli utslängd mitt i ett lopp är inte kul, det är på något sätt den yttersta skymfen mot mig som spelare. Jag vill ju för fasen, åtminstone, se mina pengar gå upp i rök.

Att vi inte kunnat spela har också inträffat och det är frustrerade. Det är som att Systembolaget skulle bomma igen klockan tolv en fredagseftermiddag, då är goda råd dyra, då hänger smockan i luften.

Tyvärr har det ändå fungerat – till slut.

Problematiskt att sätta in pengar

Jag och några kompisar spelar V75 varje lördag, i bolag, lite större och alltid reducerat med Jokersystemet. Det är överlägset, tror vi, även om det senaste årets redovisning ifrågasätter påståendet. Men – vi vet ju hur det är, när det smäller till förvandlas 150 000 i baken till en miljon i vinst. Eller hur? Neeeej, säg inte så. Håll med!

Hur som helst, förra lördagen kämpade min spelkompis hela förmiddagen med att försöka sätta in pengar och lämna in vår jokerfil. Det gick dåligt. Han försökte och försökte. Till slut gav han upp och började i panik ringa runt. Och i sista sekunden, strax innan bilen släppte fältet, lyckades en annan person få in pengarna. Vi sprack direkt.

I lördags var det min tur att lämna in. Hur det gick? Helt åt helvete. Förbannade ATG. Klick, klick, klick, sen var det klart. Tio sekunder tog det. Nu funkade minsann skiten! Fyra tusen back sedan Jay Jay Okocha och M.T.Buffett (trea och tvåa) svikit mig.

Spelarna är vinnarna

Vad jag vill ha sagt är förstås att de V75-spelare som inte lyckats lämna in de senaste veckorna högst sannolikt är vinnare. Ska någon må dåligt är det spelarrangören, ATG, de tappar pengar och kunder. En illa fungerande spelsajt är givetvis det sista man vill ha. Jag gissar att det är hårda ord som utväxlas i det tysta i Hästsportens hus.

Till sist: 13,5 miljoner spelade vi för i lördags kväll, efter V75, när det kördes en extra V65-omgång på Solvalla. Jag är inte ett dugg förvånad. Givetvis är lördag kväll en tokbra spelkväll för alla ATG Live-nördar utan förpliktelser.

Det är bara att jämföra med pokersajterna. När är det fullt ös där? Lördagskvällar – när det inte finns någon morgondag…