Superstylisten: ”Jag är revanschsugen”

Foto: Superstylisten Jonas Hallberg avslöjar sitt VM-system inför lördagens lopp.
TRAV

Superstylisten Jonas Hallberg fick fyra rätt i VM i V75:s första omgång.

På lördag hoppas han på att avancera i tävlingen.

– Jag är lite revanschsugen och lördagens spik är helt given, Womanizer i V75-3, säger han.

I vanliga fall arbetar Jonas Hallberg som stylist i USA åt flera kändisar och är programledare för programmet Top Model i både Sverige och Norge.

Men i höst har han fått upp ögonen för ett helt nytt intresse, VM i V75. Jonas är en av de 32 000 personer som deltar i tävlingen där världens bästa V75-tippare ska koras.

Efter den första omgången prickade Jonas in fyra rätt och vilket innebär att han för tillfället ligger på plats 5 405 i den individuella tävlingen.

”Var inte långt ifrån..”

Hans lag,  ”LIGHTS OUT”, där han spelar med artisten Erik Grönwall, ATG Live-profilen Matteus Lillieborg, Europes trummis Håkan "Ian" Haugland samt hästägaren Leif Lindh fick 15 rätt och plats 609.

– Det var inte långt ifrån att det skulle bli sex rätt för mig i lördags, jag var bra på det. Nu är jag lite revanschsugen inför helgen och spiken är helt given; Womanizer i V75-3, berättar Jonas Hallberg.

”Spiken är en hyllning”

Womanizer startade senast vid V75-tävlingarna på Åby där det blev en sjätteplats i SM.

– Jag fastnade direkt för namnet. Spiken är en hyllning till alla mina modeller. Sedan blev det  ännu bättre när jag fick veta hästen är liten och en riktig krigare. Jag fick även in på radarn att kusken Peter Ingves är en jävligt  skön snubbe. Womanizer är en av Britney Spears bästa låtar genom tiderna, säger han.

Läs mer om VM i V75 och registrera dig här.