Lollo hyllas efter nya succén: ”Vi är vana vid att vinna”

TRAV

Lollo Croon hos Ica Supermarket i Väddö spelar in storvinster till invånarna på orten.

Efter helgens vinstsuccé får omkring 300 personer vara med och dela på 430 000 kronor.

– Jag ska inte skryta, men vi är vana vid att vinna. Lollo gör systemet, hon är skicklig. Hon brukar till och med vinna mer, säger kollegan Katarina Lirfeldt i butiken.

Lollo Croon hyllas av kollegor och kunder efter sina spelframgångar på travet. 2009 började hon göra andelarna – och då var hon inte alls så insatt i travets värld.

– Jag ville gärna börja, jag var intresserad av att lära mig då jag tyckte det var roligt. Det var en annan tjej som alltid gjorde andelarna. När hon slutade tog jag chansen och tänkte att nu ska jag lära mig det här, säger hon.

Och det har gått bra –  fritidshusägarna och de som bor permanent på Väddö har fått valuta för sina investeringar i butikens andelar.

– Strax efter att jag började spelade jag in den största vinsten hittills; knappt 1,8 miljoner som 33 personer delade på.

Och hur har det gått i år?

–  I somras satte jag sju rätt två veckor i rad. Ena gången fick vi 2 500 kronor var tillbaka och den andra fick vi 2 800 kronor var. På V86 fick vi 11 000 kronor var. Det händer att jag vinner lite då och då, säger hon.

”Ligger lite i underläge”

Nu lördags var det dags igen  – Lollo satte alla rätt på flera V75-system och spelade in omkring 430 000 kronor som 300 kunder delar på.

– Jag har inget knep. Jag ligger lite i underläge. Jag sitter inte på travbanan eller ser värmningar. Jag tittar i tidningar och ser vad de skriver om hästarna.

– Kunderna är glada, de säger att jag är duktig och när jag inte vinner säger de att jag inte kan vinna jämnt, säger Lollo och skrattar.

Även kollegorna är nöjda med Lollo och hyllar henne:

– Jag ska inte skryta, men vi är vana vid att vinna. Lollo är skicklig. Hon brukar till och med vinna mer, säger kollegan Katarina Lirfeldt i butiken.