”Maharajah är som en bomb”

Foto: aln
TRAV

Ready Cash är favorit till att vinna Prix de France på söndag.

Men fransmännen har all anledning att se upp.

– Maharajah är som en bomb som är färdig att explodera, meddelar hästens skötare, Lisa Skogh, på Maharajahbloggen.

Det stora svenskhoppet Maharajah fick se sig besegrad i Prix d´Amerique. Franske Ready Cash blev för svår och vann trots en tung resa, utvändigt om Maharajah. Trots ett tufft lopp och en duell traventusiaster runt om i världen sent kommer att glömma, så var inte den svenske stjärnan helt trött efter loppet. Pulsen låg relativt lågt och det syntes inga tecken på slitage.

”Strålande”

Nu laddas Maharajah för fullt inför söndagens storlopp, Prix de France. Och det är minst sagt positiva rapporter kring den svenske superstjärnan. Det rapporteras i Maharajahbloggen. Hästen har gått jobb i veckan och ska ha känts strålande enligt hästens skötare, som är på plats på Grosbois, utanför Paris.

”Får inte hända...”

Franske Ready Cash är favorit till att vinna Prix de France, men här kommer anledningen som gör att fransmännen får se upp på söndag.

”Maharajah är så pigg och är som en bomb som är färdig att explodera när som helst. Häromdagen var jag tvungen att gå tillbaka till stallet med honom för han var så pigg att jag var rädd att tappa honom, och det får bara inte hända!" säger Lisa Skogh i bloggen.