Skoglund: Kan trycka upp utdelningen rejält

TRAV

Han är segerintervjuare på Solvalla och reporter i travsändningarna i TV4.

Nu avslöjar Per Skoglund sina drag till ondagens V64.

– 4 Frenchise (V64-6) kan vara den häst som trycker upp utdelningen ordentligt, skriver han på sin blogg på Atg.se

Foto: Kanal75
Per Skoglund.

TV4-reportern Per Skoglund brukar synas som segerintervjuare vid tävlingarna på Solvalla och som reporter på stallbacken. Till onsdagens V64-lopp har Skoglund hittat tre hästar som han tror lite extra på. På sin blogg på Atg.se berättar han att han tror en hel del på Robert Berghs son Nicklas Westerholm.

”För några månader sen tyckte Nicklas Westerholm att ingenting fungerade, nu är det annan lyster på styrningarna. Med ett härligt självförtroende kör Berghs grabb med hunger och finess. Ibland kanske det blir lite väl mycket av det goda, men det får läggas på ungdomens konto. 2 Extas (V64-3) fick en något annorlunda och kraftsparande resa i den senaste starten, nu tror jag att Westerholm kommer vara betydligt offensivare och streckprocenten är tilltalande”, skriver han.

”Är oddshöjande”

Han tror även att Kari Lähdekorpis Growup i V64-5 kan bli farlig. I loppet senast slutade hästen oplacerad efter galopp. Då körde Johnny Takter, men den här gången sitter Björn Goop upp i sulkyn igen.

”Läget är oddshöjande i ett lopp där alla invändigt ser ut att vara släppvilliga. Sör, para sör Pjörn!”, skriver Skoglund.

Walmanns häst bortglömd

Den riktiga skrällen kan komma i den sista avdelningen där Roger Walmanns Frenchise är bortglömd av spelarna. Hästen är just nu streckad på sju procent av kupongerna.

”Det kan vara den häst som trycker upp utdelningen ordentligt. Walmanns sto måste ha hjälp, en hel del hjälp faktiskt...men för tusan Kihlström, det fixar du. Jaja, jag vet att hon inte vinner så ofta, men faktum är att hon såg bra ut inför loppet senast. Tror säkert att många av er tar just många i sista loppet, lämna inte Frenchise bara”, skriver han.