Butikens miljondrag: Vi går emot Maharajah

TRAV

Här är mannen som driver butikerna där miljonvinsterna lämnas in.

Raymond Salibas Direkten i Hallunda och Raymonds Tobak & Spel i Norsborg har stora framgångar och är några av de vinstrikaste spelbutikerna i landet.

Nu bjuder butikerna på fräcka vinnare till V75 i Umeå.

– Vi garderar storfavoriterna och jagar nya miljoner.

I onsdags tog en vinnare hela potten på V64 och vann 5,8 miljoner kronor. Systemet, som kostade 120 kronor, var inlämnat hos Raymonds Spel & Tobak i Norsborg utanför Stockholm. Vinnaren har fortfarande anonym och har inte gett sig tillkänna.

– Det går mycket rykten men det är fortfarande ingen som vet vem vinnaren är, säger Raymond Saliba.

Butikerna är en av de mest framgångsrika i landet och mängder av storvinster har gått dit och till den andra av Raymond Salibas butiker de senaste åren. För fyra år sedan blev en V75-spelare ensam vinnare och tog hela potten på över 47 miljoner kronor. Den var inlämnad hos Direkt Spel i Hallunda utanför Stockholm. Båda de här butikerna drivs alltså av Raymond Saliba som verkar vara något av en turgubbe. Han har även framgångsrika andelssystem i butikerna som har gett fin utdelning genom åren. Nu bjuder den systemansvarige, Tony Sandell, på sina fräcka vinnare till lördagens V75-omgång.

– Jag går emot favoriterna och hoppas på skrällar. Det är miljonerna vi jagar, säger han.

– Jag tar med alla hästarna i första avdelningen och tror att favoriten Indigo Broline förlorar. Sedan garderar jag även Maharajah eftersom han mest blir tvåa och trea varje gång han startar i Sverige. Jag är tveksam om han verkligen har den där riktiga vinnargnistan.

– Bästa spiken i omgången är Romeo Karsk som är en riktigt bra finsk häst. Kusken och tränaren kommer hit enbart med honom för att vinna, Jag har även feeling för att Bachelores Dream vinner och spikar henne, säger Tony Sandell.