Läsarna: ”Vi kommer att sakna dig Jessica”

TRAV

Så reagerade läsarna på beskedet att Almenäs slutar med trav-tv

1 av 2 | Foto: Jessica Almenäs intervjuar Jorma Kontio på Solvalla.

Trav365:s läsare gillar inte att Jessica Almenäs försvinner från trav-tv.

60 procent kommer sakna henne i sändningarna.

– Det är roligt att så många engagerar sig och jag förstår att de tycker så, säger Kanal 75:s vd Per Tellander till Trav365.

Under tisdagen gick den populära travprogramledaren Jessica Almenäs ut och berättade att hon bestämt sig för att sluta jobba med trav-tv.

– Eftersom jag och nya ledningen för Kanal 75 inte har lyckats komma överens om en bra lösning, måste jag i nuläget lägga travet åt sidan. Exakt hur diskussionerna har gått är dock en sak mellan mig och Kanal 75, skrev hon i ett sms till Trav365.

Almenäs, som jobbat med trav-tv i 15 år, har blivit en av travets stora profiler och är populär bland tittarna.

”Förstår dem”

När Trav365 frågade läsarna om de kommer sakna Jessica i trav-tv var det många som engagerade sig. Sedan i tisdags eftermiddag, fram till onsdag lunch, har över 6 500 personer tyckt till och röstat. 60 procent har svarat att de kommer sakna henne.

– Det är roligt att så många engagerar sig och jag förstår att de tycker så. Jag står på den sidan också, jag håller med, säger Per Tellander på Kanal 75.

– Omständigheterna gör att Jessica inte kan fortsätta men vi vet vad hon kan och att hon är bra. Det råder det ingen tvekan om, fortsätter han.

Vad säger du till tittarna som kommer att sakna henne?

– De får lära sig älska Per Skoglund lika mycket. Jag tror att även han skulle få väldigt höga siffror om ni gjorde en undersökning om honom. Jag känner mig trygg med honom. Han är en värdig ersättare.

Du nämnde tidigare att Jessica kan hoppa in och göra vissa sändningar i framtiden. Kan det bli så att vi får se henne i årets Elitloppssändning?

– Nej, inte i år. Det schemat är redan spikat, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM

Trav