”Lägg ner skiten”

TRAV

Premiären av DD-mästaren slutade med att flera spelare inte kunde spela.

Nu riktar Trav365:s läsare skarp kritik mot tävlingen.

”Lägg ner skiten ATG”, skriver en av läsarna.

Under måndagen var det premiär för ATG:s tävling DD-mästaren. På sajten www.ddmastaren.se ska Sveriges bästa Dagens Dubbel-spelare utses.

Varje deltagare får 1 000 fiktiva kronor som de ska förvalta på dagens dubbel och man får max spela för 200 kronor per dag.

De fem som har förvaltat pengarna bäst går till slutspel i samband med Elitloppshelgen på Solvalla i slutet av maj. Den som vinner hela tävlingen plockar hem 100 000 kronor och utses till 2010 års dagens dubbel-mästare.

Hårt belastad

Under måndagen var det tänk att spelarna skulle kunna lägga sina första spel, men när flera av spelarna försökte logga in för att spela fungerade inte sajten. På sajten berättar spelbolaget att servern är hårt belastad vilket periodvis innebär långa laddningstider.

Missade vinst

Att det inte gick att spela på sajten har fått flera av Trav365:s läsare att reagera.

”Lägg ner det när ATG inte kan få det att fungera för alla. Försökte i en timme att komma in och registrera mitt spel som dessutom var rätt. Men inte en chans, servern var för hårt belastad enligt ATG”, skriver läsaren Håkan.

”Denna DD-mästartävlingen fungerar inte, man kommer inte in på hemsidan för att tävla , avblås den och starta om, eller vad är det som gäller när atg-sidan inte fungerar”, skriver en annan läsare.

”Försökt lämna in”

Även på Trav365:s liverapport från måndagens V65-tävlingar diskuterades DD-mästaren.

”DD-mästaren, vilken skitsida. Jag har hållit på i en timme nu”, skriver chattprofilen Fredrik.

Profilen Guest försökte förgäves spela.

”DD-mästaren verkar ju vara ett stort skämt. Har försökt lämna in i två timmar”, skrev han.

Lägger till en extra dag

Efter gårdagens kaos har nu ATG bestämt att man förlänger spelperioden med en dag. Det innebär att DD-mästaren pågår till den 23 maj.

– Tävlingsledningen har bestämt sig för att lägga till en extra dag att spela på i tävlingen (Söndag den 23 maj) . Den har också beslutat följande. Skulle det efter tävlingens slut (23 maj) visa sig att det bland de fem finalisterna finns någon som ökade på sitt DD-Mästarkonto igår (3 maj), utökas finalfältet med motsvarande antal. Detta innebär att finalfältet som högst kan komma att innehålla 10 deltagare, skriver atg på sin hemsida.