V86-tips

Drog in 109 000 kr – här är kvällens skrällar

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide till V86 onsdagen den 26 maj på Jägersro och Bergsåker • Här kan du rygga andelssystemen

Av: 

Trav365

Sportbladets Erik Pettersson satte sju rätt och drog in 109 000 kronor per system i lördags. I kväll kan Just Make It med Johnny Takter vara en skräll på V86.
Sportbladets Erik Pettersson satte sju rätt och drog in 109 000 kronor per system i lördags. I kväll kan Just Make It med Johnny Takter vara en skräll på V86.

TRAV

Succé i lördags på V75 då Sportbladets Erik Pettersson satte sju rätt och 109 137 kronor i vinst per system. Det gav 15 591 kronor tillbaka per andel.

I kväll körs V86 på Jägersro och Bergsåker.

Sportbladets travexperter har synat omgången med sina vassa spikförslag, miljonrensare och tänk på att...

– Jag har en fräck spik och en miljonskräll jag jagat en längre tid, säger Erik Pettersson.


ANNONS: Här kan du ta rygg på andelssystemen på V86 i kväll. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem.

I kväll avgörs V86 på Jägersro och Bergsåker. Observera att spelstopp är 20.30.

MISSA INTE: V86-podden ”Spets & Slut” med Pettersson och Lipovac i spelare ovan eller nedan.


ANNONS: Här kan du ta rygg på V86-poddens system i kväll. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets V86-intervjuer i kväll. [Extern länk]


109 000 kronor i vinst

Vid lördagens V75-omgång på Gävle prickade tre system i andelslaget in alla sju rätt – till fin avkastning. Så här gick det:

Erik Pettersson V75

Total vinst: 358 596 kronor

Vinst per system: 109 137 kronor

Vinst per andel: 15 591 kronor

Roberts Tvåhundra

Total vinst: 2 670 617 kronor

Vinst per system: 100 778 kronor

Vinst per andel: 10 077 kronor

Roberts Exklusiv

Total vinst: 107 064 kronor

Vinst per andel: 10 706 kronor

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

V86-procenten är uppdaterade klockan 12.30, onsdagen den 26 maj.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V86 i sista stund”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spiken

Den här veckan har vi en fräckare variant av V86-spik. Det är svårt med singelstrecken i afton och jag gillar verkligen 8 Young King (V86-8) som är en häst med den rätta inställningen. Han gillar att vara med i den främre träffen direkt och jag hoppas att Per Linderoth, där hästen gör första starten, sänder framåt direkt. Från ledningen är loppet ”över” – från utvändigt ledaren kan det också gå. Barfota runt om och helstängt är optimalt. Gasar vi. Tio procent.

Miljonrensarna

9 Just Make It (V86-5) har jag jagat en längre tid. Ola Samuelsson har fin snurr på hästarna. Takter i kväll – på ett sto – mumma! Två procent.

2 Cutty Sark (V86-7) är kanske i sitt livs form. Jag läser rygg ledaren på favoriten. Kommer luckan så kan det gå. Fin komb/tvilling-häst oavsett. Fem procent.

Tänk på att...

… det är Bergsåker och Jägersro som delar på kvällens tävlingar då Solvalla håller på att ”preppa” sin bana för Elitloppshelg.

… det var anmält barfota runt om för första gången på 7 Esprit Sisu (V86-2), men man har ändrat nu.

… Robert Dunder kör barfota runt om för första gången på 10 Kissinger Boko (V86-4). Där låter det bra!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Erik Petterssons V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

4 Racing Ribb (V86-1) har verkligen tagit åt sig av det nya träningsupplägget Adrian Kolgjini börjat praktisera i år och varit en ny häst. Han har toppform och jag tror han är med där framme direkt. Får han överta ledningen tidigt är loppet över.

2 Global at work (V86-6) har varit i varje start för Daniel Wäjersten och näst senast imponerade hon rejält när hon blåste runt hela gänget. Senast visade hon fortsatt fin form när hon gick nytt rekord från ett jobbigt utgångsläge och var trea bakom en överlägsen häst. Det blir optimal balans den här gången och hon möter endast ston vilket är ett plus. Hon är mycket startsnabb och över kort distans spikar jag.

Miljonrensarna

6 Garca (V86-5) har gjort bra lopp varje gång på slutet utan att få vinna. Den här gången blir hon något bortglömt och från springspår med ”Rally-Calle” kan det bli ledningen, därifrån blir hon inte lätt att slå. Nio procent.

6 Happy Few (V86-7) låter det påställt på från Stall Lövgren. Om man inte tror att den utländska gästen Hindy Heikant är för bra så får man inte glömma mitt drag. Han ska gå barfota runt om som vid segern näst senast och tål att göra en del jobb. Blir det inte för mycket ute i spåren kan han vinna. Fem procent.

Tänk på att...

… det är Jägersro och Bergsåker som delar på V86-tävlingarna den här onsdagen när Solvalla prepareras inför Elitloppet.

2 Zlatan Knick (V86-3) har en passande uppgift framför sig, kan vara spets och slut.

10 Kissinger Boko (V86-4) är en häst som Robert Dunder håller högt. Barfota runt om för första gången är mycket intressant och han kan vara en rolig vinnare i ett öppet lopp.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86 i kväll. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spiken

Det låter så bra på 2 Global at Work (V86-6) att jag måste ha henne under den här rubriken. Lägg därtill hög spetschans och kort distans, plus att duktige Daniel Wäjersten tränar- och kör.

Miljonrensarna

Lämnar inte in V86 i kväll utan att ha med 3 Payet D.E. (V86-1). Sex procent.

Kolgjinis spänner på bajken på 3 Victory Lee (V86-3) igen. Passande förutsättningar. Men under tio procent.

2 Nomo (V86-4) ska inte nonchaleras vid lite bredare gardering av loppet. Nio procent.

Tänk på att...

… kvällens lopp går på Bergsåker och Jägersro. Ser ut som det kan regna lite i Malmö, men det såg bra ut i Sundsvall, i alla fall enligt den tidiga prognosen.

… den som får bäst lopp av 3 Coin Perdu och 7 Esprit Sisu i V86-2, tror jag är vinnaren.

… Stall Lövgren har fin form på stallet. Kvällens bästa chans är 1 Lady Beluga (V86-5). Men en jättefavorit i ett öppet stolopp får andra hålla på med. Här söker vi skräll!


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Eric Flygare (Sportbladets Livesystem):

Spiken

2 Global at Work blir stor favorit i V86-6, men ska så vara. Hon har sett jättefin ut i sin nya regi men har inte haft någon flyt i spårlottningen. Nu har man äntligen fått ett perfekt utgångsläge, hästen kan öppna och väl i ledning över kort distans så ser jag inte att någon ska kunna plocka ner henne.

Jag sticker ut hakan lite och spikar 12 Newport Beach i V86-7. Den här hingsten efter Ready Cash kan jättemycket vid ljusa stunder och han har tidigare visat att han även duger gott på V75 i Sverige. Nu har man ett lopp i kroppen efter ett litet uppehåll (som slutade med seger) och jag tror att han är redo för en rejäl insats. Motståndet skrämmer inte nämnvärt, utan känslan är att Ingves rundar det här fältet vid minsta klaff. Till den här procenten (18) hugger jag.

Miljonrensarna

11 Ninepoints Coolman (V86-4) besitter mycket kapacitet men har strulat en hel del. Senast satt han fast med sparat och Westholms stallform är uppåt. Utan krångel fäller den här hästen många till slut och då kan han vara en jätteskräll. Två procent.

1 Huddlestone (V86-8) kan också mycket i grunden, men har inte fått till det på slutet. Stallet meddelar dock att hästen känns riktigt bra i träning och att man nu återgår till hans tidigare balans. Kan öppna och får en bra resa från utgångsläget. Blir farlig om luckan kommer vid rätt läge. Tre procent.

Tänk på att...

6 Can Lane (V86-1) vann senast och har två lopp i kroppen efter halsoperation. Kan ge nytändning och känns given på kupongen mot favoriten.

1 Lady Beluga (V86-5) blir jättefavorit, men jag tror att läget kan bli en fälla. Hästen riskerar att bli fast och garderingen känns given.

8 Tour Eiffel (V86-5) skulle kunna vara skrällen bakom just favoriten i avdelning fem. Hittar man ut från det här läget fäller hon många till slut. Tre procent.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Jägersro och Bergsåker i kväll med start 19.30. Här följer du liverapporteringen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Nils Larssons system i kväll. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed:

Spiken

5 Hindy Heikant (V86-7) kan öppna och söker sig per omgående till spets – det är min tes. Står perfekt inne på pengarna dessutom. Skor runt om och en amerikansk sulky. Värsta motståndaren är 4 Even Steven, men står tufft inne på pengarna här. En eller många – jag spikar mig ur här.

Miljonrensarna

V86-1 – vilket getingbo till lopp. Vem som än hade fått favoritskapet hade fått sågen av mig. Favorit blev 4 Racing Ribb till 46 procent. Schas säger jag, på tok för mycket spel. Väljer att lyfta fram 10 Great King Wine i stället. Det är en löpärlig häst som alltid går till mål. Barfota runt om och ”bajken” åker på. Tre procent.

4 Grandfather Bill (V86-3) är streckad på 15 procent kontra 51 på favoriten 2 Zlatan Knick. Så mycket skiljer det inte mellan hästarna så att spelprocenten ska skena.

6 Garca (V86-5). Springspår med Carl Johan Jepson får man aldrig nog av, han är helt briljant på att volta. Jag har spikat denna märr på V75 tidigare. Går som senast barfota runt om och vanlig vagn. Varningen är befogad till nio procent.

2 Global at Work (V86-6) blir stor favorit här, det kanske är befogat men 60 procent är lite för mycket för min smak. 7 La Cerise har tänt till i ny regi på barfotabalansen och är nedstruken till spår 6. Två procent – se upp.

Tänk på att...

… om man letar efter en till spik så är 13 Gooner en potentiell sådan i avslutningen. Detta är ett lopp med spårtrappa och han bör ha mycket bra chans på favoritdistansen 2 640 meter.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Skrällkoll på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Stora på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här hittar du alla andelssystem i kväll. [Extern länk]


Publisert:

LÄS VIDARE

Allt inför Elitloppet 2021 – på ett ställe

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

V86-tips

V86-tips

V86

Trav

Hästar