Skrällarna du inte får missa: Härlig procent

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför söndagens V75:a på Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
Sportbladets experter Christoffer Wickman, Mario Lipovac och Erik Pettersson ger sina bästa miljontips inför V86 och V75.
Foto: MIA TÖRNBERG/TR BILD
Sportbladets experter Christoffer Wickman, Mario Lipovac och Erik Pettersson ger sina bästa miljontips inför V86 och V75.

Sportbladets experter har dragit in över 13 miljoner kronor till andelsköparna sedan starten av 2019.

Inför söndagens V75-omgång på Solvalla har Sportbladets experter synat omgången. Här är profilernas vassa miljondrag, där du har möjlighet att ta rygg på andelssystemet via länkarna nedan.

– Hon har kapacitet för att vinna ett sånt här lopp, säger Erik Pettersson om sin högoddsare.


ANNONS: Här går du med i Sportbladets andelslag och kan ta rygg på V75-andelarna. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

På söndag avgörs V75 på Solvalla med spelstopp klockan 15.00. På menyn: finaler i miljonloppen Oaks och Kriteriet.

Sedan starten av 2019 har du haft möjlighet att ta rygg på Sportbladet-experternas andelssystem. Experterna har hittills spelat in över 13 miljoner kronor som andelsköparna fått dela på.

Här nedan hittar du experternas miljondrag till söndagens V75-omgång. Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V75-procenten är uppdaterade klockan 09.57, söndagen den 29 september.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet V75 i sista stund. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

7 J.H.Respons (V75-5) är en häst jag alltid haft ett gott öga till och till den ruskigt låga spel­procenten som bjuds på honom bara måste jag ta en rå och spika. Han hade i debuten för Robert Bergh senast vunnit utan galoppen. Se upp! Fem procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V75-system. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

– Stämmer det lite under vägen så tror jag att 14 Keycard (V75-7) kan vara med på målfotot. Hästen har i princip bara gjort bra lopp på slutet och den här skrällen kan verkligen sitta där på söndag. Härlig spelprocent, tre!


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V75 i sista stund”. [Extern länk]


Erik Pettersson:

2 Unique Juni (V75-1) är relativt ny hos Westholm och såg riktigt tankad ut senast. Bra spår nu, barfota runt om och Björn Gopp i sulkyn för andra gången (han körde i Stochampionatet 2017). Hon har kapacitet för att vinna ett sånt här lopp med lite spår på vägen och jag tycker det ser lite intressant ut. Se upp! Fyra procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]


Mario Lipovac:

11 Mellby Harissa (V75-4) imponerade mest på mig i försöken till Oaks. Hon hade väldigt mycket otur i sitt försök, blev dragen bakåt av en kall rygg men lyckades ändå hitta en lucka och spurta riktigt vasst till ett andrapris. Utgångsläget blev var det blev i finalen men jag tycker ingen sticker ut och får hon rätta ryggar och lite mer flyt då blir jag inte förvånad om hon ställer alla schack-matt. Tre procent är ett skämt!


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Trehundring” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Blogg” på V75. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

10 Mad Princess (V75-4) var riktigt fin i kvalet senast på Solvalla från ett tråkigt läge. Nu ska de bästa mötas i Svenskt Trav-Oaks och läget är inte det bästa nu heller. Peter Untersteiner var nöjd efter förra insatsen och meddelar att man nu rycker skorna för första gången. Det låter som om Halmstad-tränaren inte känner sig chanslös och skulle det klaffa kan skrällen vara ett faktum. Två procent.


Trav365 liverapporterar från V75-omgången på söndag med start klockan 13.30. Här följer du liverapporteringen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


Läs mer inför V75-omgången söndag:

Publicerad:

LÄS VIDARE