Kan köras till spets – räknas tidigt i kväll

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 15 juli på Sundbyholmstravet • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: TR Bild

8 rätt för andelsspelen förra onsdagen och på V75 i lördags.

I kväll är det V86 på Sundbyholmstravet, Eskilstuna. Här är experternas djupanalys av omgången.

Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Oavsett tror jag han får ett bra lopp och ska räknas, säger stekhete Lipovac om sitt speldrag i kväll.


ANNONS: Här kan du rygga Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Sundbyholmstravet och observera att spelstopp nu under sommaren är 19.20.

Tipsformen hos experterna är fin. Förra onsdagen prickade ”Super-Mario” Lipovac in 8 rätt på V86. Han följde upp det med att sätta 7 rätt på V75 i helgen. Sa någon tipsform?

V86 förra onsdagen

”Marios Femhundring”

Vinst per system: 22 554 kronor.

Vinst per andel: 2 255 kronor

V75 i lördags:

”Marios Exklusiv”

Vinst per system: 21 623 kronor

Vinst per andel: 2 162 kronor

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 13.30, onsdagen den 15 juli.


LÄS VIDARE

ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets tv-rad” på V86. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Jag tror att många spelare och speltjänster kommer att ”hamna på” 2 Heavy Sound (V86-5), men jag struntar i det. Det här ser ut som en toppchans för hästen som jag alltid hållit otroligt högt. Kvalet var fint och träningsrapporterna går i dur.

2 Alone (V86-8) gjorde comeback senast och gick riktigt bra i det loppet. Ska nog ha gått framåt rejält med det loppet i kroppen. Bajk på nu och lämpligt motstånd.

Miljonrensarna

Tror en hel del på 3 Findus M. (V86-1) på onsdag. Senast fick han ett lopp i kroppen och gick i mål med allt sparat. Det här är en tuff häst som tål att göra en del jobb. Bra spår nu och jag är inte främmande för att han skulle kunna segerstrida även utanpå ledaren. Vi snackar fyndprocent! Sju procent.

3 Iceland Falls (V86-6) testades utan skor för första gången senast och det såg ut att fungera alldeles strålande då hon gjorde ett bra lopp. Här vill jag se spets – hela vägen! Sex procent.

Tänk på att...

... Micael Lindblom känner 8 Valnes Isidor (V86-2) utan och innan. Hästen är startsnabb och vann okörd senast. Tidig.

...i samma lopp går skrällen 9 Conrads Diderot med en bajk för första gången.

...4 Who’s Who ((V86-5) ska köras snällt den här gången och undvika positionen utvändigt om ledaren. Sårbar...

...Timo Nurmos gillar 5 Brother Bill (V86-7), men hästen är inte laddad inför detta.

...obesegrade 8 Ecurie D. (V86-7) kanske går med skor runt om. Värt att tänka på.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

9 Fabulous Pellini (V86-3) har övertygat så här långt och att hon bara slutade tvåa senast är inte mycket att orda om, det var en riktigt bra häst som vann det loppet. 2 Heavy Sound (V86-5) återkommer efter lång paus, trots det tror jag att han vinner. Det här är en riktig topphäst. 9 Ecurie D. (V86-7) har vunnit tio av tio lopp hittills, jag tror han vinner på nytt.

Miljonrensarna

2 Alone (V86-8) såg ut att ha övervintrat väl då han senast i comebacken efter långt uppehåll spurtade mycket starkt som tvåa och rimligtvis bör han gå framåt ytterligare med det loppet i kroppen. Han sitter perfekt på det i ett andraspår direkt och trots att han den här gången är tränarkörd av Pasi Aikio måste jag efter den ursinniga spurten senast tro på honom. Levererar han en liknande spurt som senast så måste han bli oerhört tuff att stå emot till slut för övriga. 18 procent.

Tänk på att...

... V86 på onsdag avgörs i Eskilstuna och något att ta med sig från Eskilstuna är att stallbacken ligger efter mål, något som kan vara en plusfaktor för en del hästar, framför allt lite blöta hästar samt hästar som har en tendens till att vilja springa ”hem” i sista kurvan. Upploppet i Eskilstuna mäter 182 meter, att jämföra med Solvallas 196 meter, Axevallas 227 meter, eller Örebros 175 meter. Det är med andra ord ett relativt kort upplopp, men för den skull upplever jag inte Eskilstuna som någon typisk spetsbana.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

9 Ecurie D. (V86-7) imponerar hela tiden och är obesegrad efter tio starter. Han var riktigt bra senast under elitloppshelgen när han sprang en topptid och bara klippte med öronen och såg helt magisk ut. Nu möter han det tuffaste motståndet hittills men jag tror han är huvudet högre än dessa, Björn upp igen är bra då han känner honom bäst och jag tror han kan lägga upp det lite hur han vill. Jag tror det blir elfte raka segern. 

Miljonrensarna

10 Announcement (V86-4) har varit ute i tuffa gäng på V75 och gjort det bra. Senast blev det för tufft utvändigt om ledaren och han tröttnade rejält ganska tidigt vilket alltid sätter lite frågetecken. Han blir dock bortglömd denna gången och från springspår på tillägg kan Jansson få en riktigt bra start. Endast fyra hästar på startvolten gör att jag inte blir förvånad om han körs sig till spets ganska omgående. Oavsett tror jag han får ett bra lopp och ska räknas. Åtta procent.

10 Hazard Boko (V86-8) besitter bra kapacitet och fart. Han har galopperat bort sig i början på upploppet senaste två gångerna vilket sätter en del frågetecken. Han är inte normalt osäker och när han under måndagen är streckad på 3% då är han given på kupongen. Blir det dessutom lite fart på loppet då fäller han många. Fyra procent.

Tänk på att...

Eskilstuna bjuder på riktigt fina tävlingar under onsdagskvällen. Fyraåringstestet får ses som höjdpunkten då man lockat till sig riktigt fina hästar. Jag tror att vinnaren tar sin elfte raka seger. 

Treåringsloppet för stona (V86-3) ser intressant ut. 8 Devious var läcker senast i Norge när hon vann och 9 Fabulous Pellini är en lillasyster till Readly Express som övertygat. Härlig duell! 

(V86-5) är ett lopp för högsta klassen. Vi får se 2 Heavy Sound och 4 Who’s Who göra comeback efter uppehåll. Den förstnämnde visade ett grymt intryck i kvalet senast och är min förstahäst. 


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

9 Fabulous Pellini (V86-3) åkte på pumpen senast, men det var mot en annan jättetalang, så det må vara förlåtet. Möter ett passande gäng nu och bakspåret bör inte vålla några jätteproblem.

Det här är en klassig sort som går runt övriga här –tvekar inte när jag slår in spiken.

9 Ecurie D. (V86-7) är en obesegrad superhäst. Motståndarna låter inte så påställda.

Miljonrensarna

1 Sandsjöns Enzo (V86-1) måste vara jättetidig i det här loppet. Spelet är i skrivande stund under tio procent. Lär stiga, men värdet är nog högt hela vägen till spelstopp.17 procent.

6 Martin Tooma (V86-4) ser ut att bli väldigt tappad på det tidiga liret. Kan slå till! Åtta procent.

Bakspår över kort distans på sommaren är ju inget önskeläge, men 10 Hazard Boko (V86-8) har jag jagat en tid och jag tycker han visade en jäkla form på Örebro. Kan mycket när det stämmer och han travar. Fyra Procent.

Tänk på att...

... omgången avgörs på Sundbyholmstravet i Eskilstuna denna onsdag.

...det ser ut att bli uppehåll och runt 20 grader där under onsdagskvällen. Räkna med en bra- och snabb bana. Leta främst vinnare som sitter i den främre träffen.

...Björn Goop har både tränar- och kuskform! Han maxar 4 Waikiki Silvio i V86-1. Vågar jag inte däcka...

...Who’s Who gör comeback efter ett långt tävlingsuppehåll. Ska köras snällt i ryggar den här gången. Ingen feeling för honom.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

9 Fabulous Pellini (V86-3) har inlett sin karriär lysande och även om hon förlorade senast så var det en riktigt bra insats. Hon verkar både stark och snabb och lillasystern till Readly Express ses med toppchans!

8 Le Crack Sox (V86-4) vann direkt i sin comeback senast och han borde vara ännu bättre nu med det loppet i kroppen. Jag tycker det är den klart bästa hästen här och klarar han bara spåret blir han svårslagen.

Miljonrensarna

3 Findus M. (V86-1) hade allt sparat senast och han såg riktigt formstark ut. Har fått ett bra utgångsläge nu och han duger riktigt bra i klassen. Känns väldigt intressant här! Sju procent.

13 Procalate (V86-6) gjorde ett väldigt bra lopp senast på Jägersro och hon vann väldigt säkert från ledningen. Det är en annan uppgift den här gången men hon tillhör absolut de bättre i loppet. Löser det sig bara vettigt härifrån så gör hon upp om segern. Fem procent.

Tänk på att...

…topphästarna 2 Heavy Sound och 4 Who’s Who båda gör comeback i V86-5.

…V86-7 är ett riktigt kanonlopp och då obesegrade 9 Ecurie D. drog bakspår kan det vara värt att försöka fälla supertalangen.

2 Alone (V86-8) ska tävla med en amerikansk sulky för första gången och han avslutade riktigt bra i sin comeback senast. Med det loppet i kroppen så kan han vara redo för seger här från ett bra utgångsläge.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Sundbyholmstravet i kväll med start 18.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN