”Han känns lite sårbar – jag garderar på DD”

Expertens DD-tips – måndag 10 december

Foto: TR BILD
Sportbladets Per Nicklasson tippar Dagens Dubbel.

avPer Nicklasson

TRAV

Här är Sportbladets Dagens Dubbel-tips till kvällens lopp på Färjestad, måndag 10 december.

Spelstopp DD 20.56

V64 19.30

Sportkanalen 22.00

ATG Live 18.00

DD-1

Rankning: 10–7–6–4–5–1–2–8–9–3.

Kommentar: Det är fina hästar hon möter, men det går inte att bortse från att Björn Goop har hittat en extremt bra uppgift för I Love Paris. Dels har hon få hästar att runda, dels står hon väldigt bra till, bara 40 meter på ett treårigt sto som gjort få starter. Hon kan inte bara ställa ut skorna, men om I Love Paris är i den form hon brukar vara i ska hon städa av de här hästarna sista 700.

Bakom I Love Paris är det desto jämnare. Diva Deo ser jättefin ut och skulle I Love Paris hamna illa till – vilket vi inte tror att hon gör – har Diva Deo chansen att hålla undan. Leka galopperade senast men visade sedan fin form i skymundan, fartfylld dam.

Vikenshästarna verkar vara i en väldigt bra form för dagen. Vikens Fingerprint vann på en fin tid trots en kort galopp senast.

Kissmeonceagain har visat fin form i de två senaste starterna efter en liten och kort formsvacka. Om man garderar bör nog alla dessa med, sedan kan det räcka.

DD-2

Rankning: 11–3–4–5–2–7–10–1–6–12–9–8.

Kommentar: Gazza B.R. är fin men från det här läget känns han lite sårbar – om de andra bara vågar tävla mot honom. Dupont är fin. Senast satt han fast med mycket sparat. Normalt sett tål han ett göra en hel del själv. Photolicious är också fin, däremot måste man sätta frågetecken för moralen?

DD-systemet – 2 rader

DD-1: 10 I Love Paris.

DD-2: 1–3.

Vem tar spets?

DD-1: Lorina Pink håller ledningen i kraft av innerspåret och körs där om inte stallkamraten I Love Paris skulle avancera tidigt?

DD-2: Elegant Frost bland få startsnabba?

! Statistikvinnarna

DD-1: Diva Deo.

DD-2: Gazza B.R..

Här får du Sveriges vassaste spelservice 00:29
ARTIKELN HANDLAR OM