Bli en filmstjärna med Going Kronos

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-04-09

Ta chansen och delta i filmen

Going Kronos och Ludde blir film i samband med Olympiatravet 19 april,

Nu har du som Going-fan chansen att vara med.

– Det enda som krävs är att man älskar Going Kronos, säger Johanna St Michaels

Johanna St Michaels

I samband med Olympiatravet ska stjärntravaren och publikfavoriten Going Kronos bli dokumäntärfilm på SVT. Där ska man följa Lutfi Koljini och Going under 24 timmar inför loppet på Åbytravet.

– Man vill ju veta hur det är att vara så känd, att handskas med den pressen. De har ju en egen hemsida och en webbkamera som följer hästen hela tiden, det blir ju lite Big Brother över det hela, säger Johanna St Michaels som ska filma det hela.

Nu har du chansen att vara med i filmen.

– Vi söker hängivna fans. Det enda som krävs är att man älskar Going Kronos, säger Johanna.

SVT Väst och Film i Väst har valt ut Johanna St Michaels förslag om en film om Lude och Going Kronos. Det hela ska sedan sluta i en 14 minuters film som visas i SVT under hösten.

Johanna St Michaels har tidigare gjort den mycket uppskattade filmen Travriket, som också visades i SVT. Hon är utbildad skådespelerska och arbetade under ett par år i USA. Sedan dess har hon arbetat som fotograf och gjort dokumentärfilm de senaste fem åren.

Hur står det till med travintresset?

– Jag gillar verkligen trav och tränade travhästar som tonåring på Årjäng tillsammans med Svante Karlsson. Jag har även ridit en del monté, jobbat som veterinärassistent, och i toton.

Anmäl ditt intresse för att medverka i filmen om Going Kronos genom att gå in på http://goingkronos.se