– Det är vinnare från hela Sverige

TRAV

Jimi och hans kompis vann 750 000 till 21 personer

1 av 3 | Foto: Jimi Makdesi och hans kompis såg till att 21 personer fick dela på storvinsten i helgen när de vann via Tillsammans-sajten.

För en månad sedan drog spelprofilen och butiksägaren Jimi ”Bombo” Makdesi igång ett lag på spelsajten V75 Tillsammans.

I helgen slog de till och spelade in omkring 750 000 kronor.

– Det är vinnare från hela Sverige, säger han till Trav365.

För några veckor sedan berättade Trav365 om Jimi ”Bombo” Makdesi och hans kompis som spelade in över 900 000 kronor på V75.

I helgen var de framme igen men den här gången spelade de på V75 Tillsammans där spelare kan bilda lag och spela V75 ihop med andra.

Laget ”Bombo och kompisen” satte alla rätt vid V75-omgången på Åbytravet och spelade in omkring 750 000 kronor som 21 personer får vara med och dela på. 

– Det var riktigt kul. Vi har precis dragit igång där och spelat knappt en månad tillsammans. Jag känner många sedan tidigare som varit inne och spelat i butiken, men det var även många nya. Det här är personer från hela Sverige, säger han.

Precis som vid 900 000 kronors-vinsten så tog Bombo och hans kompis ut varsin spik och fyllde sedan på i loppen.

Det var riktigt spännande i det sista loppet då de hade alla hästar utom två; 11 Chatain och 12 Choco Sun.

”Stenhårt i mål”

När upploppet kom stred 11 Chatain och 6 Next To None Sib.

– Det var spännande. Det var stenhårt i mål. När vi gjorde systemet tänkte ja att de här två hästarna (Chatain och Choco Sun) som inte skulle ha chans Åby och över 1640 meter.

– Jag kunde inte ta med alla hästar i loppet eftersom jag måste hålla mig till den summan som vi har att spela för i laget.

Men det gick vägen och Next To None Sib vann.

– Det är många glada vinnare och många som hör av sig.

På lördag hoppas Bombo på att fira igen på Örebrotravet då han har sin Twitter-häst Massitj till start utanför V75-omgången. Massitj äger han tillsammans med flera av hans Twitter-följare.

– Chanserna är väldigt, väldigt goda och dessutom kör Björn Goop, så det blir kuskförstärkning men en kusk som är i toppform. Det blir väldigt spännande och flera av delägarna ska vara på plats.

ARTIKELN HANDLAR OM

V75