Travets nya rockstjärna

TRAV

Talangen tog sjunde raka segern och tjänade 800 000 kronor

Rolling Stones kom till start i E3-finalen med sex raka segrar och var klar favorit att ta hem slutsegern. Han levde upp till förväntningarna och vann säkert från ledningen.

— Det är en underbar individ, sa Örjan Kihlström.

Efter en snabb start var treårstalangen efter Viking Kronos i ledningen och då en av de värsta motståndarna på förhand Västerbo Loveboat galopperade så låg vägen öppen för seger. Örjan Kihlström fick bestämma tempot till 1,15,2 första varvet och ut på sista långsidan började Markku Nieminen med den finska gästen Harmi's Frido trycka upp tempot. Han föll dock på eget grepp och var slagen tidigt och Rolling Stones gick undan säkert till seger.

— Han är jättefin och han fick ledningen enkelt. Han är väldigt komplett, startsnabb och reglerbar och verkar ha det mesta. Han visade redan under elitloppshelgen att han bara kliver iväg så jag visste han kunde öppna bra. Det är en underbar individ, jag har inte sett några svagheter sa Örjan Kihlström.

”Inte så fin som man skulle vilja se honom”

In mot mål så tappade Rolling Stones stilen lite och Stig H Johansson, expert i TV4, var inte helt nöjd med hur han såg ut över mål.

— Han var inte så fin som man skulle vilja se honom till slut, han gör det på ett bra sätt utan att vara så rytmisk som man skulle vilja ha honom, sa Stig H Johansson

Tvåa var Breakbumper och trea Tumble Dust