”Här kryllar det av miljondrag på V86”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide till V86 onsdagen den 23 juni på Bjerke • Här kan du rygga andelssystemen

Av: 

Trav365

Tom Erik Solberg kör V86-skrällen H.M. Lovely Comers.
Tom Erik Solberg kör V86-skrällen H.M. Lovely Comers.

Ett system gav sju rätt i lördags på V75 och 57 000 kronor tillbaka per andel.

I kväll körs V86 på Bjerke i Norge med spelstopp klockan 19.20.

Sportbladets travexperter har synat omgången med sina vassa spikförslag, miljonrensare och tänk på att...

– Jag har omgångens roligaste drag till tre procent, säger Mario Lipovac.

– V86-7 är en öppen historia, här kryllar det av miljondrag, säger Eric Flygare.


ANNONS: Här kan du ta rygg på andelssystemen på i kväll. [Extern länk]I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem.

I kväll avgörs V86 på Bjerke i Norge. Observera att spelstopp under sommaren på V86 är 19.20.


ANNONS: Här kan du ta rygg på V86-poddens system i kväll. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets V86-intervjuer i kväll. [Extern länk]


Över 57 000 per andel

Vid lördagens V75-omgång på Boden satte andelsslagets system Travklubben Jackpot alla sju rätt. Total vinst: 299 514 kronor. Nettovinst per andel: 57 782 kronor.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

V86-procenten är uppdaterade klockan 12.07, onsdagen den 23 juni.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V86 i sista stund”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spiken

Stilen är lite tveksam, därav är kort distans troligtvis ett jätteplus. 7 Star Act (V86-6) är en startkatapult som jag inte kan se missa ledningen. Hästen är nedstruken ett spår och Vidar Hop kan skicka bakom bilen. I ledningen borde hästen bli svårslagen i det här gänget.

Miljonrensarna

11 Visconti (V86-2) låter det bra på och hästen gick bra senast på en bra tid. Duger långt här. Åtta procent.

Jag gillar 3 Jonathan Bank A.B. (V86-4), men måste varna för 6 Top of the Hill i samma lopp. Här är rapporterna fina! Sex procent.

11 Torben (V86-5) är bäst i sitt lopp, sett till kapacitet. Men det är inte alltid det fungerar i lopp. Tränaren är nöjd och kusken kan hästen. En chansspik för den vågade. Sju procent.

8 Positano (V86-8) ska gå barfota runt om och med en jänkarvagn för första gången. Det kan ge en ruggig effekt. Den är ospelad. Två procent.

Tänk på att...

… V86 körs i Norge i kväll, på Bjerke-banan i Oslo.

… man inte får använda körspö i Norge.

… stortränaren Frode Hamre är väldigt informativ. Han tror mycket på 4 Staro on the Rocks (V86-1).


ANNONS: Här kan du ta rygga Sportbladets andelssystem i kväll på V86. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

4 Staro on the Rocks (V86-1) trodde jag mycket på innan strykningen av stallkamraten och nu ser uppgiften ännu bättre ut. Jag tror han kör sig till ledningen eller tar dom den tunga vägen och darrar inte en sekund när jag singelstreckar.

7 Star Act (V86-6) har verkligen hittat nya växlar hos sin nya tränare Lars M. Søvik. Senast kanske han skulle vunnit men då låg han på under loppet eftersom man hade satt på ett helstängt huvudlag. Den här gången byter man tillbaka till ett öppet huvudlag och han är ruskigt snabb från start. Jag tror man tar sig till ledningen omgående och över sprinterdistans kommer ingen att fånga in honom. En rolig spik som säkert kommer trenda under dagen.

Miljonrensarna

6 Top of the Hill (V86-4) gjorde en godkänd debut i Norge senast och det är en häst tränaren håller högt. Han har behandlats efter senast och kommer vara bättre den här gången. Man siktar på ett lopp på Solvalla och behöver poäng, helst seger. Till sex procent är han given.

11 H.M. Lovely Comers (V86-8) har varit nere i Frankrike och fått hårdhet. Tränaren låter lyrisk inför starten och tycker hästen utvecklats två snäpp. Lite tempo på loppet så fäller hon många till slut. Till tre procent är hon omgångens roligaste drag.

Tänk på att...

3 Rittmester Hill (V86-2) blir en av omgångens största favoriter. Han är obesegrad felfri men jag tycker han travar lite så där och till den här procenten vill jag gardera. Glöm inte 8 La Moss och 11 Visconti.

11 Torben (V86-5) blir lite bortglömd, det är en kapabel häst som kan komma igenom bra i rygg på en snabb häst och jag blir inte förvånad om han vinner.

5 Force de Flandre (V86-7) kommer med tre raka segrar men man får tänka på att hon tjänat snabba pengar.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Skrällkoll på V86 i kväll. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spiken

Det ser mycket bra ut för 3 Rittmester Hill (V86-2). Som det låter har konkurrenterna stor respekt för den här hästen och det är nog favorit på att Per Oleg Midtfjeld kan köra sig till ledningen efter en bit. Lyckas inte det så kan han vinna den tunga vägen också.

Miljonrensarna

Jan Roar Mjölneröd är en ruggigt duktig kallblodstränare. I V86-3 tror han en del på 11 Mjölner Rönner. Det ska man ta till sig. Nio procent.

9 So Superb (V86-7) är riktigt bra och tål jobb. Jag fattar ingenting av den låga spelprocenten… Tre procent.

Det är topprapporter kring 11 H.M Lovely Comers (V86-8) som har varit i Frankrike en vända och fått hårdhet. Tre procent.

Tänk på att...

… det är V86-tävlingar i Norge med bara norska hästar, tränare och kuskar i kväll.

… det är sisådär med barfota/vagn-information i Norge. Försök luska ut vilka balanser hästarna har tävlat med tidigare, för att få lite ”edge” kontra övriga V86-spelare.

… Lars Sövik tränar storfavoriten 5 Force de Flandre (V86-7), men han tycker att stallkamraten 7 Star Act (V86-6) är en bättre chans.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Eric Flygare (Sportbladets Livesystem):

Spiken

3 Rittmester Hill (V86-2) blir jättefavorit med all rätt. Hästen har aldrig förlorat felfri och har nu årsdebuten avklarad, vilken resulterade i ytterligare en seger i vettig stil. Han har säkert gått framåt med loppet, han duger en bra bit till upp i klasserna och min känsla är han är tillräckligt bra för att vinna det här loppet från alla positioner. Spik.

4 Orlando G.M. (V86-8) har även han årsdebuten avklarad. Hästen hade en fin fjolårssäsong med 18 starter varav 14 av dessa slutade på pallen. Tre hästar sticker ut på strecken, varav de andra två har krångligare lägen och jag tar ställning. Hästen öppnar okej och taktiken bör vara att tidigt köra framåt för att överta ledningen, därifrån är segermöjligheterna goda.

Miljonrensarna

6 Top of the Hill (V86-4) kommer från USA och debuterade för tränare Kim Pedersen senast. Presterade godkänt, men tränaren var inte helt nöjd och hästen är uppfräschad efter. Amerikanarna brukar behöva nått lopp i kroppen när de kommer hit, nu är det fina rapporter från stallet och han slutar säkert långt fram här. Given. Sex procent.

V86-7 är en öppen historia bakom favoriten och här kryllar det av lågt spelade drag. Ett sådant är 3 My Cool Mama som galopperade senast mot tuffare motstånd, men hade innan den starten två raka segrar från spets. Hästen kan öppna och från ledningen eller vinnarhålet kan hon smälla till. Tre procent.

Tänk på att...

… favoriten 6 Frier Birk (V86-5) känns given att gardera. Spår långt ut, är inte speciellt startsnabb och kommer med två raka galopper. Öppet bakom!


Trav365:s liverapporterar från V86 på Bjerke i kväll med start 18.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Nils Larssons system i kväll. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed:

Spiken

5 Force de Flandre (V86-7) luktar det tidig ledning för, sen händer det inte mycket i loppet. Många har respekt för favoriten och det luktar blufflopp lång väg. Barfora runt om och vanlig vagn.

Miljonrensarna

1 Tassen H. (V86-1) har ett perfekt läge och till en procent ska han med på kupongen. Se upp!

1 Squanto (V86-2) har ett perfekt läge från innerspåret, jag hoppas på en klassisk spets- och slut här. Åtta procent är gott. Favoriten 3 Rittmester Hill är för mycket spelad just nu. Given favorit att försöka fälla.

1 Boots Hanson (V86-6) har ett bra startspår och tränaren är optimistisk. Kan inte försvara ledningen, men rygg ledaren och med lucka på upploppet är han intressant till tre procent. Se upp.

11 H.M. Lovely Comers (V86-8) har varit nere i Frankrike och fått hårdhet mot tuffare hästar. Hästen känns väldigt fin i träningen och kommer göra ett bra lopp, enligt tränaren. På tok för lite spelad. Barfota runt om och vanlig vagn. Tre procent.

Tänk på att...

… det är en öppen och rolig omgång där många tränare är optimistiska för sina chanser i kväll.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Skrällkoll på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Travrad på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här hittar du alla andelssystem i kväll. [Extern länk]


Publisert:

LÄS VIDARE

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!