Helena förvandlade 36 kr – till 4 000 kr

TRAV

Småspelare Helena var en av dem som vann på V75 i helgen:” Jag blev superglad”

Foto: Småspelaren Helena Liljedahl satte alla rätt på sin V75-kupong. Insatsen var 36 kronor och vinsten över 4 000 kronor.

Hästägaren och undersköterskan Helena Liljedahl var en av dem som fick dela på över 40 miljoner kronor vid helgens V75.

Hon förvandlade 36 kronor till en vinst på över 4 000 kronor.

–  Jag tog ut spikarna först och de kändes solklara, berättar hon för Trav365.

Det var många spelare som fick vara med och ta del av V75-miljonerna i helgen då över 10 000 system satte sju rätt och fick över 4 000 kronor tillbaka.

Bland annat var en ”småspelare” i Trollhättan med på noterna då han gjorde en enkelrad för 12 kronor och vann 83 000 kronor.

En annan skicklig spelare är 22-åriga Helena Liljedahl från Gotland som lämnade in ett system över mobilen. Även hennes insats var låg då hon satsade 36 kronor och satte sju rätt.

”Jag blev superglad”

Belöningen: 4 397 kronor.

– Jag tog ut spikarna först och de kändes solklara. Sedan garderade jag upp lite. Det var lite pyssel, men jag hade det mesta klart för mig. Det gick väldigt fort för mig att sätta ihop system.

–  Jag såg loppen på tvn. Det var spännande när det kom till de sista loppen. Jag blev superglad och hoppade upp ur soffan när jag satte alla rätt, säger hon.

I helgen planerar hon att gå ut och fira vinsten med sin sambo och brodern.

”Han tror jag mest på”

Kanske kan de få fira även som hästägare då Helena har två av sina hästar till start på fredag på Visbytravet.

– Det är min mamma som tränar dem. De har kommit i form och springer på och startar titt som tätt. Båda hästarna (Red Lion och Digger Smasher) har fått bra spår men jag tror mest på Digger Smasher, säger hon.