Galna succén – 18 miljonvinster

TRAV

Här är butiken som radar miljonvinster.

De senaste tio åren har Kulladal Tobak i Malmö dragit in 18 miljonvinster – i helgen vann deras kund 13,7 miljoner.

– Det här är fantastiskt. Vi har duktiga spelare som gör systemen, säger Teddy Sedira i butiken.

Kulladal Tobak i Malmö är turbutiken som ligger bakom flera av miljonvinsterna på trav, i dag är butiken en av landets framgångsrikaste ATG-butiker.

Vann 13,7 miljoner

Senast i helgen vann en av deras kunder 13,7 miljoner på trav. Utdelningen blev 5,5 miljoner kronor, men mannen hade valt att spela V7 och fick 2,5 gånger utdelningen. Systemet kostade över 1 000 kronor att lämna in och var ett så kallat jokersystem. Efter vinsten har miljonvinnaren valt att vara anonym.

– Han är hemlig, något namn lämnar vi inte ut. Vi vet vem det är och det är en kund som spelar varje vecka. Det är det som gör det så roligt, de satsar rätt så stort och de måste ju vinna för att kunna fortsätta. Det är en kille som spelar rätt så tufft varje vecka, jag unnar honom verkligen det här, sa Krister Larsson till Trav365 efter vinsten.

Vunnit miljoner 18 gånger

Men det här är inte den första miljonvinsten för kunderna hos Kulladal Tobak. Sedan 2002 har de vunnit 18 miljonvinster på trav, och då är inte alla storvinster på andelsspel inräknat.

”Är fantastiskt”

När Teddy Sedira i butiken får veta hur många miljonvinster de har dragit in blir han glatt överraskad.

– Det här är fantastiskt. Vi har duktiga spelare som gör systemen. Jag trodde inte att det var så här många miljonvinster. Vi har många storspelare hos oss, men det är olika personer som vinner de här miljonvinsterna, säger han.

I butiken tippade bland annat den framgångsrike storspelaren Anders ”Dajmen” Jonasson som blev ensam med alla rätt på V75 2009 och vann hela 20 miljoner kronor. Dajmen avled dagen efter vinsten i sitt hem.