”Målarns” galna rekord – spelade in 23 miljoner kr

Foto: Anders "Målarn" Johansson hos Coop Forum Sisjön i Askim.
TRAV

Flera spelare blev rika på travet under 2013.

Här minns Trav365 tillbaka på året som gått och listar de största och mest otroliga vinsterna.

På plats två finns Anders "Målarn" Johansson som slog rekord när han spelade in 23 miljoner kronor till invånarna i Askim.

Anders "Målarn" Johansson blev hjälte i november i år när han drog in den hittills största andelsvinsten på trav. Anders gör andelssystemen till butiken Coop Forum Sisjön i Askim och har vunnit flera stora vinster till kunderna tidigare.

Men den helgen slog han alla rekord när han satte sju rätt på flera kuponger och spelade in 23 miljoner kronor som 239 personer delade på.

– Det är underbart att så många har ställt upp och köpt in sig i mina system och trott på mig. Det är en härlig känsla att jag har fått göra så många så glada igen, sa Anders då.

”Pluggar mycket”

”Målarn” hade två spikar på systemet, Huge Star i V75-6 samt Playing Tua i V75-7.

– Jag pluggar mycket och får en del sköna tips från olika håll. Jag fick upp ögonen för Playing Tua i onsdags och gick och funderade och fick feeling för att det var en vinnare med Uhrberg från det här läget. Sedan gillar jag både Flemming Jensen och hans häst så jag bestämde mig för att spika den då jag visste att formen var bra.

Fick 96 000 kronor var

Efter jättevinsten blev det hysteri i butiken då alla kunder ville hämta ut sina vinster.

– Vi fick slut på vinstbevis, det är så himla många som ska ha sina pengar. Det är 239 stycken som ska ha 96 000 kronor var. Det blir mycket pengar, sa Ralph Bech, spelansvarig i butiken.