Mejla

Nils Larsson

Experten: ”Glädjen smittar av sig rejält”

Nils Larssons plusbetyg efter V75 på Åby

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD
Nils Larsson sätter plus och minus efter V75-tävlingarna på Åby.

Vi bjöds på fina tävlingar och vassa prestationer.

Men det var Tony Löfqvist som stal showen.

Snacka om reklampelare för travsporten!

Trevliga tävlingar på Åbytravet under lördagen och allra mest av de fyrbenta imponerade Martin De Bos. Han visade otrolig inställning till sitt jobb då han trots en jobbig resa kunde hålla huvudet först hela vägen in till mål.

Ändå var det Tony Löfqvist som var den som gjorde att man drog på smilbanden allra mest.

Hans inlevelse och glädje efter loppen smittar av sig rejält och det är just sådana personer som Tony som gör att fler kan få upp ögonen för vår fantastiska sport.

Här är plusbetygen från V75 på Åbytravet

Vem: Tony Löfqvist.

Kommentar: Vilken härlig person han verkar vara. Tillsammans med Vikings Preacher (V75-2) tog han sin första V75-seger och bjöd på stor show efter loppet och man förstår hur mycket hästarna betyder för honom. Jag ser fram emot att se nya segerrus med Tony framöver!

Vem: Martin De Bos (V75–6)

Kommentar: Fick ett riktigt tufft lopp med tredjespår första 600 metrarna och sedan positionen utvändigt om ledaren. Trots det så knäckte han ledaren och kunde dessutom stå emot en smygkörd konkurrent till slut. Vilken kämpe!

Vem: Nadal Broline (V75-3)

Kommentar: Såg otroligt fin ut och han visade att han kan flytta på benen även från start. Från ledningen var han helt ohotad och nu har han välförtjänt fått utdelning med två raka segrar som inkasserat 600 000 kronor.

Vem: Velten Versailles (V75-4)

Kommentar: Är fortsatt obesegrad efter fem starter och treåringen som är tränad i Holland blir mycket spännande att följa framöver. Han har visat kvalitéer som bör räcka en bra bit upp i klasserna och jag ser gärna att han gör fler gästspel i Sverige.

Vem: Stonewashd Diamant (V75–5)

Kommentar: Verkar vara ett stenhårt sto. Trots att man inte lyckades runda till ledningen in i slutsvängen så tog hon ny fart på upploppet och vann väldigt enkelt. Hon blir inte lätt att stå emot framöver.

Vem: Amerindienne (V75-4)

Kommentar: Har inlett karriären riktigt bra och kom till start med fem raka segrar. Idag stämde det dock inte perfekt och det blev galopp i slutsvängen. Treåringen får ta nya tag.

avNils Larsson

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

V75