”Hade 537 000 kr när jag loggade in”

TRAV

Sjukpensionären Thomas Isaksson boostade sitt system – förstod inte att han fått in en halv miljon

Foto: Thomas spik i V75-7 var Xlnt Chili Tripel med Joakim Lövgren.

Sjukpensionären Thomas Isaksson trodde att han och mamman hade vunnit kring 100 000 kronor på V75.

Men när han loggade in på sitt spelkonto såg han att det hade kommit in över en halv miljon kronor.

– Jag är fortfarande i något slags chocktillstånd, säger han till Trav365.

Foto: Thomas Isaksson

54-årige Thomas Isaksson från Norrahammar hade precis som alla andra V75-omgångar gjort ett system för 432 kronor tillsammans med sin mamma till helgens V75-tävlingar på Kalmar. När sista loppet gått i mål hade de prickat in alla rätt vilket innebar en vinst på 11 000 kronor.

Men tack vare att han valt att spela tilläggs-spelet Boost så blev det mycket mer än så.

Loggade in och upptäckte en halv miljon

Men Thomas trodde först att han fick 10 gånger utdelningen – och inte 100 gånger.

– Jag hade en spik i sista loppet, Xlnt Chili Tripel, och jag visste att vinner han så får jag runt 11 000 kronor. Men sedan när Boost-numret gick in så får jag runt 10 gånger. Jag trodde inte att jag fick 100 gånger på sex och fem rätt. Jag trodde att har man sju rätt så får man 10 gånger vinsten. Jag var övertygad om att jag hade vunnit strax över 100 000 kronor. Men när jag loggade in på mitt konto så var där 537 000 på kontot, säger han.

– Jag hade varit i min mammans sommarstuga över helgen och åkte hem för att kunna se sammandraget. Jag brukar följa loppen direkt annars. Det var rätt så sanslöst. Att en relativt dålig utdelning på 11 000 kronor gör att det blir så här mycket pengar, fortsätter han.

”Jag trodde inte mina ögon”

Trots att det har gått en dag sedan vinsten har han fortfarande inte riktigt fattat att det är sant.

– Jag är fortfarande i något slags chocktillstånd. Jag satt och tittade på sammandraget och såg till och med Boost-dragningen. Siffra efter siffra ramlade in, jag trodde inte mina ögon.

Brukar du alltid spela Boost?

– När det är något nytt så brukar jag nappa på det. Det är inte några större pengar det rör sig om för att spela Boost och när man kan öka vinsten så pass mycket så kör jag på det.

Vad säger mamma om vinsten?

– Mamma är också väldigt glad. Vi har haft sju rätt tidigare men inte i närheten av de här summorna.

Vad betyder pengarna för dig?

  – Självklart är pengarna viktiga, jag har inte så mycket i pension så det är skönt att få de här pengarna, och att ha en buffert. Så att man kan känna att man mer eller mindre kan göra vad man vill ett tag framöver. Pengarna betyder mycket men känslan att få in alla rätt är egentligen värt mer. Att ens tankar klickar och stämmer och att man har den där turen.

ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog som fick tag i Thomas under söndagskvällen berättar att det här är en av de mest fantastiska vinnarberättelser han varit med om.

– Det här är en av de roligaste historierna och samtalen som jag haft under de här åren. Jag hoppas kunna åka och besöka Thomas i veckan och gratulera honom.

ARTIKELN HANDLAR OM

Spel

V75

Trav