Vem vill du se i Elitloppet?

Foto: Är Nahar, Sauveur, Tycoon Conway Hall, Royal Fighter eller Papagayo E. någon av hästarna du vill se i Elitloppet? Var med och rösta
TRAV

Elva hästar är klara för Elitloppet – elva dagar återstår till storloppet på Solvalla.

Vem vill du se tar plats bakom startbilens vingar söndagen 29 maj? Var med och rösta på Trav365.

– Vi väger prestationerna mot varandra, säger Solvallas sportchef Markus Myron till Trav365.

Propulsion, Call Me Keeper, Your Highness, Un Mec d´Heripre, Nuncio, B.B.S.Sugarlight, Resolve, Timoko, Oasis Bi, Voltigeur de Myrt och On Track Piraten – de elva stjärnhästarna är klara för Elitloppet Benders.

Fem platser återstår då alltså innan Elitloppet Benders är fullt – vem vill du se i Elitloppet?

Allt från fem till tre inbjudningar kvar

– Det är fem platser kvar i dagsläget, men vinnaren av H.K.H Prins Daniels lopp i Gävle på lördag får också en inbjudan till loppet om de vill, och Magic Tonight har i form av att han vann Elitloppet i fjol också en inbjudan till Elitloppet om han vill, förklarar Solvallas sportchef Markus Myron för Trav365.

Om vinnaren av H.K.H. Prins Daniels lopp på lördag väljer att starta i Elitloppet, och vinnaren inte blir Magic Tonight, återstår fyra platser. Väljer också Magic Tonight i sin tur att gå ut i Elitloppet, återstår det tre platser.

– Tänket just nu går att jag vill kunna se Royal Fighter under onsdagskvällen, loppet i Gävle på lördag, och även Pinkmans lopp i USA natten till söndagen. Sedan ska prestationerna vägas mot det vi sett tidigare. De som varit med bakom storloppsvinnarna i de senaste storloppen och eventuellt också något annat internationellt inslag som kan ha varit intressant tidigare under våren, berättar Markus Myron för Trav365.

Solvallas sportchef Markus Myron kan ha allt ifrån fem inbjudningar kvar, till tre inbjudningar kvar. På fredag kommer Trav365 göra en uppföljning med Markus Myron angående omröstningen på sajten. Vill du vara med och påverka årets största lopp? Rösta nedan.