Vunnit 40 miljoner kronor på trav i år

avMadeleine Brohlin, Minimedia

TRAV

Succébutiken fortsätter att vinna storvinster – ny miljonvinst under onsdagen

Foto: Kanal 75
Johnny Wärnberg hos Trav In i Avesta.

Trav In i Avesta är succébutiken där kunderna vunnit 40 miljoner på trav i år.

Under onsdagens Extra V75 slog butiken till igen då en kund vann 1,3 miljoner.

– Jag väntar på att vinnaren ska höra av sig, säger Johnny Wärnberg, ägare till Trav In i Avesta.

Trav In i Avesta är en av landets främsta spelbutiker när det gäller spel på trav. Butiken, som drivs av Miljonklubbens expert Johnny Wärnberg, förekommer ofta i vinstlistorna. Senast i slutet av juli vann en av deras kunder 3,3 miljoner på V86.

Stamkunden hade gjort en rad på 336 kronor och spikat fyra hästar.

När en spelare blev ensam med alla rätt på V75 i januari och vann 26,2 miljoner kronor var systemet inlämnat hos Trav In i Avesta. Kompisarna, som spelat ihop i över tio år, hade lämnat in systemet som kostade 14 000 kronor och satte alla rätt.

Hoppas att vinnaren kommer in

Nu har Trav In Avesta dragit in ännu en jättevinst – vid onsdagens Extra V75 spelade ännu en kund in en miljonvinst på hela 1 336 140 kronor.

Personen hade lämnat in en rad för över 1000 kronor och valt att spela V7, vilket innebär att han eller hon får 2,5 gånger utdelningen.

På torsdag förmiddag har Johnny ännu inte kommit i kontakt med vinnaren:

– Jag vet inte något mer än att jag har fått en vinst. Jag väntar på att vinnaren ska höra av sig. Jag har bara fått information av ATG. Men visst har jag mina aningar om vem det kan vara. Det är ett gäng på 4-5 tippare som är kapabla att vinna sådan här miljonvinster.

Duktiga travtippare

I år har butiken dragit in 40 miljoner kronor i vinster på travet – vilket är fantastiska siffror.

– Det är riktigt bra, vi brukar ligga på hälften av det på ett år och än är det några månader kvar av året. Vi har alltid haft duktiga travtippare i Avesta. Det går upp och ner och ibland hamnar man i stim då vi vinner mycket.  Förra året var det dött på vinster, men i år har det gått flutit på bra.

På fredag hittar du Johnny Wärnbergs tips till Gävle i Sportbladet och på Trav365.se. Johnny bjuder på sina bästa tips i Miljonklubben.