V86-tips

”Det är en superspik till låg V86-procent”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide till V86 onsdagen den 11 maj • Här kan du rygga andelssystemen

Av: 

Erik Pettersson

Mario Lipovac

Mattias Karlsson

Eric Flygare

Joakim Rosenhed

Erik Adielsson och 8 Beads spikas i V86–6.
Erik Adielsson och 8 Beads spikas i V86–6.

TRAV

V86 på Jägersro och Solvalla står på menyn i kväll.

Här är Sportbladet-experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

– Jag har en superspik till låg procent, säger Erik Pettersson.


ANNONS: V86 i kväll. Här är alla system i kväll. Spelstopp 20.30. [Extern länk]I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem.

I kväll är det V86 på Jägersro och Solvalla. Omgången har spelstopp 20.30.

MISSA INTE: Sportbladets V86-intervjuer med Nils Larsson Hetaste snacket Bästa spelet Rankning. Läs här.

V86-PODDEN: Senaste avsnittet hittar du i spelaren ovan.


ANNONS: Här hittar du rygga systemet V86-podden i kväll. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Super. [Extern länk]


Här nedan hittar du experternas genomgång av omgången. Du får spikarna, miljonrensarna och tänk på att...

V86-procenten är uppdaterade klockan 12.26, onsdagen den 11 maj.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets V86-intervjuer med Nils Larsson. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini”. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spiken

Det finns bara ett sätt att lösa V86-6 på i kväll – jag spikar 8 Beads. Jag har sett hästen tävla i USA och vet kapaciteten. I kväll möter han ett ytterst lämpligt motstånd, och måste vara bra själv för att få en inbjudan till Elitloppet. Bajken åker på och man är lyriska från Hamre-stallet där man säger att man kan glömma senaste insatsen, då hästen tävlade med fel utrustning. Räkna med en toppinsats i kväll, alltså – och till låg procent är det en superspik! Åtta procent.

Miljonrensarna

Garderar man V86-1 så tycker jag att 3 Quantum Roc ska med. Gustav Johansson i sulkyn är intressant. Sju procent.

2 I.D.Excellent (V86-3) tror jag kan duga i ett öppet stolopp från ett bra spår. Två procent.

1 Counterfeightr (V86-8) kommer med fin form och lottades till ett bra spår. Om hästen får rygg ledaren blir han svår att stoppa vid lucka. Vi behöver lite tur, men vi får procent därefter. Fyra procent.

Tänk på att...

… vi har V86 på Jägersro och Solvalla i kväll.

… Conrad Lugauer låter nöjd med sin 2 Laradja Vrijthout (V86-1).

… vinnaren av V86-6, Meadow Roads lopp, får en direktplats i Elitloppet. Räkna med fart och fläkt!


ANNONS: Här kan du ta rygga Erik Petterssons Stora system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygga Erik Petterssons Lilla system. [Extern länk]


Mario Lipovac:

Spikarna

2 Laradja Vrijthout (V86-1) var sjuk efter senast, men gjorde ett bra lopp med tanke på det. Har tränat starkt och tränare Conrad Lugauer tror på god chans. Spets och slut!

9 Jeans’n Passion (V86-3) trodde jag mycket på senast och hon gjorde ett riktigt starkt lopp utvändigt ledaren. Hon blir mer påpassad nu, men jag tror hon bara är bäst.

Miljonrensarna

8 Beads (V86-6) är en snackhäst som bröderna Hamre håller väldigt högt. I ett lopp där vinnaren får en biljett till Elitloppet tror jag det kommer köras rejält, det gynnar Beads och till åtta procent är han given.

4 Encore Cloc (V86-7) låter Steen Juul väldigt nöjd med, man drar skorna på honom och får han ett bra lopp kan han skrälla. Två procent.

Tänk på att...


… favoriten 2 Cobra (V86-4) är struken. Jag vill varna för 7 So Far Away Ås till låga två procent.

7 Piemonte (V86-5) siktar på Harper Hannovers och ska ha lopp i kroppen. Borde vara bäst om inte spåret ställer till det.

… det låter inte påställt på 10 Västerbo Pokerface (V86-8) och det är en favorit i fara. Tycker 1 Counterfeightr och 11 Tale of Jacks är roliga bakom.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Skrällkoll. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spiken

Hög procent, men jag har svårt att se 7 Piemonte (V86-5) förlora det här loppet. Starten är ett aber för hästen, men Lövgren kan ta det mycket lugnt, kalkylera in en tappstart – men ändå runda det här gänget. Harper Hanovers nästa!

Miljonrensarna

7 Red Mile Brodde (V86-1) var det surr om senast. Inte som bäst då, men vi ratar honom inte nu, för låg procent, åtta.

3 Pewdiepie (V86-2) ska gå barfota i kväll. Goops hästar börjar gå bra och den här skulle kunna skrälla med rätt resa. Sex procent.

Det har varit bra surr på 5 Heroine Darling (V86-3) länge. Barfota i kväll. Kan få bort ”alla” V86-spelare vid seger. Tre procent.

Tänk på att...

… kvällens race saxas mellan Jägersro och Solvalla. Det har blivit vår i luften och banorna lär bli kanon för hästarna att springa på.

… favoriten i V86-4, 2 Cobra, har blivit struken. Det öppnar upp loppet rejält. Det blir intressanta ändringar på 4 Swan Hill till dagens start. Kanske leder hela vägen?


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Eric Flygare (Sportbladets Livesystem):

Spiken

2 Laradja Vrijthout (V86-1) har varit struken efter senast, men det är en riktigt rejäl häst i grunden, allt ska vara i sin ordning nu och man är klart uppåt från stallet. Han är snabb ut och spets finns på kartan, men skulle Conny missa ledningen är han tillräckligt bra för att vinna ändå. 1 Grandfather Bill är värsta motbudet och då håller jag Laradja Vrijthout klart högre. Dessutom blir det bike och barfota nu. Kopplar grepp direkt i inledningen. Spik.

Miljonrensarna

6 Capital Gain C.C. (V86-2) är en häst jag gillar och som jag nämnt här tidigare. Senast återkom man efter uppehåll och hästen såg fin ut och gick bra till slut. Distansen klarar han, läget är fint och Kylin Blom låter uppåt. Tar jag med. Åtta procent.

3 Glen (V86-4) vann regelrätt näst senast och senast tömdes han aldrig helt som fyra från rygg ledaren. Mer öppet nu när Gocciadoros favorit 2 Cobra är struken. Glen är ett roligt streck till två procent.

Tänk på att...

7 Vernissage Grif (V86-6) är klar för Elitloppet och kommer köras snällt för att sedan gå sista 400-500 metrarna, enligt stallet.

8 Beads (V86-6) var det väldigt uppåt på inför senast, men det blev galopp. Tränaren anger utrustning som anledning och det ska vara åtgärdat nu. Här är det uppåt, man hänger på biken och går för en rosa biljett.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Jägersro och Solvalla i kväll med start 19.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Eric Flygares system. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed:

Spiken

1 Queen Ligus (V86-3) behövde knappast duscha efter senast, satt fast med rubbet kvar som trea på V75. Jag tar en rå här och vi kan få spets och slut till fina 17 procent.

Miljonrensarna

6 Capital Gain C.C. (V86-2) gör sällan dåliga lopp och har springspår i kväll, åtta procent är spelvärt. Favoriten 9 Ego Sisu är bra, men 60 procent är för mycket i min bok.

7 So Far Away Ås (V86-4) har jag varnat för tidigare och ger mig inte än. Tränaren Kenneth Haugstad gillar denna valack. Hoppas på en fin position i andraspår och två procent är en rolig skräll.

2 Click Bait (V86-6). Per Lennartsson trycker av från början, då sitter man med stor sannolikhet i spets och där ska man slås. Åtta procent är gott. Favoriten 7 Vernissage Grif är rätt favorit men frågan är om italienaren tävlar i kväll? Han är redan klar för Elitloppet.

Tänk på att...

… favoriten 7 Piemonte (V86-5) är fin och ska vara favorit. Lövgren har verkligen snurr på stallet för dagen!

10 Västerbo Pokerface (V86-8) gör comeback och har hög grundkapacitet men som favorit måste vi syna.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Travrad på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Skrällkoll på V86. [Extern länk]


ANNONS: V86 i kväll. Här hittar du alla andelssystem på V86. Spelstopp 20.30. [Extern länk]


MISSA INTE: Möjlighet att rygga Sportbladets Livesystem i kväll!

ANNONS: 37 343 kronor i vinst per system i lördags. Här kan du ta rygg i kväll. [Extern länk]

LIVESYSTEMET:

V86-1: 2 Benedetta Jet (7, 6)

V86-2: 1, 5 (7, 4)

V86-3: 1, 4, 7, 8, 10, 12, 13 (14, 11)

V86-4: 10 Brenne Odin (3, 1)

V86-5: 1, 2, 11, 12, 13 (4, 7)

V86-6: 3, 6, 7, 10 (4, 9)

V86-7: 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10 (2, 11)

V86-8: 3, 5, 10, 11, 12 (14, 6)

9 800 rader/2 450 kronor.

Bästa spiken:

2 Benedetta Jet (V86-1) blev fast med mycket krafter kvar senast och jag har en känsla av att hon kommer vara rejält sugen på att ”springa av sig” i kväll. Hon är klart startsnabb och bör hon hitta till ledningen. Skulle däremot någon vara snabbare utifrån finns Åbys open stretch att tillgå. Det här känns som en klart vettig segerchans och jag kopplar grepp direkt.

Det må se färglöst ut att komplettera med 10 Brenne Odin (V86-4) som spik, men det är inget jättegäng han möter och han trendar nedåt. Jag vet att han ska gå i ryggar, men fältet är inte jättestort och det är inga springspår framför så han kommer snabbt i kapp klungan och sen är det bara dra i högertömmen 700 kvar. Vi jobbar skräll i övriga avdelningar.

Bästa dragen:

8 Oliver Our Star (V86-7) testade V75 senast och gjorde det bra som sexa i mål med krafter kvar. Han hade varit sjuk inför den starten och har gått framåt med loppet i kroppen. Läget är var det är, men motståndet är enklare än senast och Björn Goop hoppar upp i vagnen för första gången. Värd en varning.

11 Ies Elisabet (V86-8) tillhör de bättre hästarna och nu återkommer hon efter en sejour i Frankrike. Hon är tidigare härdad på V75 här hemma, hon har en fin slutspurt att tillgå och det är inte ovanligt att hästarna får lite hårdhet efter att ha varit och tävlat nere på Vincennes. Snudd på ospelad i nuläget.

Ranken:

V86-1: 2-7-6-4-5

V86-2: 1-5-7-4-11

V86-3: 1-4-12-8-10

V86-4: 10-11-3-1-4

V86-5: 11-13-1-12-2

V86-6: 7-10-3-6-4

V86-7: 9-7-3-8-5

V86-8: 3-12-10-5-11

RÄTTA RADEN:

V86-1: 5 Midnight Special. Värde: 40 kr.

V86-2: 5 Margareta Tooma. Värde: 53 kr.

V86-3: 4 Swish The Cash. Värde: 108 kr.

V86-4: 7 Reime Blesen. Värde: 6 907 kr.

V86-5: 4 Gangnam Style K.. Värde: 75 851 kr.

V86-6: 9 Cape Town. Värde: 713 811 kr.

V86-7: 9 Django Silver. Värde: 1 780 551 kr.

V86-8: 11 Ies Elisabet. Värde: Jackpot.

UTDELNING:

8 rätt: Jackpot.

7 rätt: 61 315 kr.

6 rätt: 1 645 kr.

Skriv inlägg
 • Tack eric!

  Blev bara 10st 6:or.

  Ses på Valla då?

  Stefan H

  Fint! Ne, jag roddar hemma så får Ivehag vara ansiktet utåt! ;)

  Eric Flygare
 • Tack eric!

  Blev bara 10st 6:or.

  Ses på Valla då?

  Stefan H

  Fint! Ne, jag roddar hemma så får Ivehag vara ansiktet utåt! ;)

  Eric Flygare
 • Eric Flygare

  Stort tack för i kväll allihop! Vi kommer igen!

 • Tack för idag Eric

  Fia

  Tack själv, Fia!

  Eric Flygare
 • Blir väl god utbetalning på 7 yes

  Anders
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

/

V86-tips

LÄS VIDARE

”Passande uppgift – en spännande V86-spik”

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

V86-tips

V86-tips

V86

Trav