Experterna: Han är dagens säkra

TRAV

Stjärnhästen är en given spik på V64 enligt experterna

Year In Review är dagens säkra spel på V64 enligt experterna.

Från stallet är det bara positiva rapporter.

– Hästen känns jäkligt fin för dagen, säger  Lasse Widestedt som är försteman i Per Lennartssons stall.

Per Lennartssons Elitloppshäst Year In Review utses som V64-omgångens säkraste spel och en given spik av experterna Micke Nybrink och Patrik Fernlund.

– Hästen var med i Elitloppet men blev påkörd i försöket. Hästen är överlägsen rent fartmässigt och har självklart toppchans. Gjuten spik, skriver Micke Nybrink i Dagens bästa spel.

– Year In Review kan springa ”hur fort som helst” på den aktuella distansen och jag tror han vinner även om han skulle få gå utvändigt ledaren. Formen är på väg uppåt, menar Patrik Fernlund.

Elitloppet och Jämtlands Stora Pris

Year In Review var med i de stora loppen i sommar då hästen var med i ett av försöken till Elitloppet och var trea i Jämtlands Stora Pris.

I loppet senast på Eskilstuna vann hästen lätt efter att ha kommit till ledningen.

Rapporterna från stallet är uppåt och allt verkar bra inför onsdagens lopp.

– Hästen håller fin form. Är ingen kanon från start, lite sävlig. Hamnade lite långt ut men kan antagligen hålla rätt bra tempo ett varv ändå. Visst är han bästa hästan i fältet. Skulle det inte krångla för mycket ska han hinna runda dem. Sund chans. Känns jäkligt fin för dagen. Allt är bra inför det här, säger Lasse Widestedt som är försteman i Pers stall i Sportbladets kuskintervjuer.

HÄR hittar du stallrapporter om alla hästar.