Chockade spelarna – siktar på ny skräll

Foto: Kanal 75
Ralf Karlstedt.
TRAV

Han skrällde till 33 gånger pengarna på V75 i fjol.

Vid helgens jackpott sitter Ralf Karlstedt upp bakom den bortglömda V75-hästen Icy Glimmer As.

– Jag har lite feeling för att han ska kunna sluta långt fram, säger Karlstedt till Trav365.

Mantorpsproffset Ralf Karlstedt skrällde rejält vid V75 på Eskisltuna i fjol då han vann Breeders Crown-finalen med Prince Tagg till 33 gånger pengarna. Värdet för sju rätt på V75 slutade på nästan en halv miljon kronor.

Jackpott på V75

Vid lördagens jackpott då hela 52 miljoner kronor ligger i potten till en ensam vinnare kan det vara dags för Ralf Karlstedt att slå till igen. Han sitter upp bakom Ann-Christin Linghs häst Icy Glimmer As i V75-6. Loppet senast på Örebrotravet slutade Icy Glimmer As och Karlstedt tvåa.

– Hästen är riktigt bra i ordning, men att han ska vinna ett lopp i silverdivisionen på V75 är tveksamt. Men jag har lite feeling för att han ska kunna sluta långt fram Han är riktigt alert och fruktansvärt startsnabb. Tack vare det är man med i främre träffen.

”Inte helt borta”

Hästen är startsnabb och får de rätta loppet är ekipaget inte helt borta.

– Tanken är att jag kan gå komma till spets och sitta där eller om jag släpper till någon bra och får lucka på upploppet, då är jag inte helt borta. Men det är mycket som ska klaffa. Allt verkar bra med hästen efter det senaste loppet.