Titta, så blir de nya onsdagskvällarna

TRAV

Solvalla och ATG gör om onsdagskvällarna med V86.

Senare spelstopp, ny jackpottgräns och ny spelform ska göra kvällen fräschare – och bättre.

– Vi har lyssnat på alla parter, säger Kent Öhlander, försäljnings- och marknadsdirektör på ATG.

Från och med onsdag kommer V86-kvällarna på Solvalla se lite annorlunda ut. Inga enorma förändringar, men småjusteringar som ska göra det bättre för spelarna, publiken och de aktiva.

– Vi har lyssnat på alla parter och förändringarna betraktar vi mer som små justeringar än stora ingrepp, säger Kent Öhlander, försäljnings- och marknadsdirektör på ATG.

Nyhet: Spela V4

Bland annat skjuts starten för lopp ett (ej V86) fram 20 minuter. Tidigare startade lopp ett klockan 18.00, men nu kommer lopp ett starta klockan 18.20. Det gör att V86-1 från och med 22 augusti börjar klockan 19.30. I och med de nya rutinerna införs även en till spelform. Från och med nu på onsdag kan du spela V4 på Solvalla. Spelformen kommer avgöras mellan lopp åtta och elva.

Kvällen delas in i fyra olika block med tydliga fönster för värmning och tips inför de olika spelformerna. Detta görs för att göra det bättre för de aktiva som då kan värma sina hästar i lugn och ro. Dessutom har spelarna mer tid på sig att fundera innan de ska lämna in sina kuponger.