Vann 482 000 kr – mest i hela landet

TRAV

Grabbarna som gör succé på V75

Foto: Mathias Blomquist och Pontus Chorell

I lördags spelade de in 482 000 kronor på V75 – klart mest i hela landet.

Succén för Pontus och Matte gör att ”alla” nu vill ha en del i grabbarna.

– Det är jättekul, säger Pontus Chorell till Trav365.

Den 25 mars tidigare i år började Pontus Chorell, 21, och Mathias Blomquist, 26, med V75-andelar hos sajten vinnatillsammans.se.

Succén har inte låtit vänta på sig.

”Grabbarna” har spelat in miljonbelopp och vunnit var och varannan vecka, så sent som i lördags spelade de in 482 000 kronor på V75 – överlägset mest i landet.

Deras spikstatistik får även den mest inbitne att lyfta på ögonbrynen.

Deras spik Shogun D.K. svek från ledningen på Åby den 14 maj, men innan det hade de nio raka spikar som vunnit, och efter det är deras svit nu uppe i fem raka spikar.

Nu vill ”alla” ha en del i Pontus och Mattes andelar.

”50 tackkommentarer”

– Det är jättekul, det är inte varje dag man spelar in mest i Sverige, herregud, säger Pontus Chorell till Trav365 och fortsätter:

– Vi säljer ju mycket andelar, men det är ändå ruskigt roligt att spela in pengar till så mycket folk.

I lördags var det 239 andelar sålda i deras bolag, som fick vara med och dela på storvinsten.

– Efter vinsten i lördags så fick vi ganska snabbt 50 stycken tackkommentarer, och det verkar väldigt uppskattat det här. Det blir så klart mycket roligare att lägga ner den tid vi gör på det här, när det går bra och de som är med och vinner kommer med feedback.

”Måste hamna rätt på det”

Varför har det gått så bra för er?

– Man måste hamna rätt på det, så är det, men vi gör alltid jobbet. Grunden ligger ju i spikarna, man måste ha bra spikar för att få ett slagkraftigt system, och där har vi lyckats. Man måste ha en del flyt också så klart, men vi gör som sagt alltid jobbet.

Reaktionerna har inte låtit vänta på sig, och sedan en tid tillbaka skriver Pontus och Matte även sina V75-tankar på den nystartade sidan ingvarssonopersson.se.

– Det har vuxit sjukt snabbt, och det är jätteroligt. Att spela in pengar till så mycket folk, det är inte mycket som är bättre, säger Pontus Chorell.   

ARTIKELN HANDLAR OM

V75