”Jag har en känsla av att han bara vinner”

Profilerna om jättejackpotten på V75

Av: 

Trav365

På lördag smäller det, multijackpotten ska fördelas på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.

Trav365 har tagit pulsen på ett par av landets hetaste travprofiler - som ger oss de bästa dragen i jakten på miljonerna.

– Det är både en skräll och en spik, säger Magnus Nygren om ett drag i V75-4

Vi har frågat fyra travprofiler om deras spikar och bästa miljondrag till helgens multijackpott.

1) Vem är lördagens bästa skräll

2) Vem är lördagens bästa spik

3) Om du vinner 120 miljoner, vad skulle du göra då?

Magnus Jernemyr

1. BBS Day Dream (V75-2), han är intressant från ett bra läge på startvolten, gillar även Emilia Leo som kusk.

2. I en mycket svår omgång är Nadal Broline (V75-3) omgångens bästa spik, jag har en känsla att han bara vinner, hästen har haft oflyt på slutet men gör bra lopp varje gång.

3. Stor del kommer gå tillbaka till sporten, investera mer i uppfödning och inköp av hästar.

Anders ”Ankan" Parmström

1. Gun Palema (V75-4), trivs bra med Mikael J Andersson, lite knepigt läge men kommer hon iväg bra är det en rolig ide, jag låser loppet på två, Gun Palema och Björn Goops, Topspin. 

2. Logo Light (V75-5), Per Lennartsson som kör, Berghs kuse, och han har form på sitt stall. Lite vågat läge på bakvolten men Lennartsson hittar på Eskilstunas bana.

3. Jag kommer kontrollräkna pengarna. 

Hasse Backe

1. Zoke Lane (V75-7), var mycket bra senast, men det måste gå undan där framme, till tre procent måste den med. Global Skipper (V75-5) med Jonas Moberg är ett roligt drag i ett vidöppet lopp 

2. Jag har lite idéer att gå kort i dom två första loppen. Jag spikar Maintainability (V75-2) med Oskar J, jag hoppas den inte går över 30 procent, det känns som högt spelvärde i ett lopp där många streckar på. Springspår och bra kusk, han sitter i spets efter några hundra meter och är då hästen att slå.

3. Det går till restskatter och nya hästar.

Magnus Nygren

1. Bo C (V75-5), är ett bra drag bakom favoriten, den tror jag en hel del på. Måste även nämna Hawk Cliff (V75-6), som var riktigt bra senast, nu med Björn Goop igen.

2. Gun Palema (V75-4), ruggigt vass avslutning senast, tror hon blir riktigt farlig, det är dessutom både en skräll och spik.

3. Då blir det nyförvärv på hästfronten, en ettåring och en starthäst. Jag skulle fråga Goop vilken auktion han vill åka till och så får han ropa in valfri häst.

CHARLIE HEDSTAD

Publisert:

LÄS VIDARE

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!