Trav

Här vann de mest i Sverige på V75

Av: 

Minimedia

Erik Pettersson

Tre miljonvinnare hade lämnat in sina kuponger hos Magnus Tobak & Tips i Karlstad.
Tre miljonvinnare hade lämnat in sina kuponger hos Magnus Tobak & Tips i Karlstad.

TRAV

Miljonregn över Sverige och framför allt Karlstad.

Två butiker tog storslam på V75 och spelade in över 15 miljoner kronor.

– Det är alltid trevligt med storvinster, nu blir det tårta i morgon, säger Ulf Magnusson som äger butiken Magnus Tobak & Tips där spelare vann nio miljoner.

Olle Goop. Det var nyckeln till V75-miljonerna på Axevalla. Han skrällde ordentligt på V75 och fick värdet att rusa iväg. Så mycket att det endast blev 23 system som prickade in sju rätt värda 2,7 miljoner kronor. Och det var spelare från Goops hemtrakter som spelade in mest pengar i hela Sverige i går. Två turbutiker i Karlstad spelade in över 15 miljoner kronor.

”Fick höra det på stan”

Mest vinst blev det på Magnus Tobak & Tips där tre spelare satt sjuan och vann över nio miljoner totalt.

– Jag var på ishockey själv och såg Färjestad mot Modo, sen fick jag höra det på stan, säger Ulf Magnusson som äger butiken och fortsätter:

– Det är alltid trevligt med storvinster. Det har varit stora vinster här förut men det var längesen nu. Nu blir det tårta imorgon.

Vet du vilka som har vunnit?

– Nej, det har jag inte koll på, vi får se imorgon om de kommer in.

”Haft flyt med storvinster”

Hos Hanssons Tobak blev det inte lika mycket vinst som hos Magnus Tobak & Spel men nästan. Där vann två spelare närmare tre miljoner vardera och totalvinsten blev nästan sex miljoner. När Trav365 ringer upp butiken är de fullt uppe med att sätta upp lappar om att det varit storvinst.

– Det är alltid positivt med vinster. Vi har inte hört vilka det är som har vunnit än, men det är lockar in fler kunder i butiken. Det blev mycket vinster i Karlstad igår, nu går snacket, säger Tomas Lindblom, anställd i butiken.

– Vi har haft flyt med storvinster på slutet. Förra veckan skrapade en kund in 3,6 miljoner på Triss i TV4. Hans dotter hade köpt lotten som fars dag present här hos oss som jag förstår det, säger Anders Hansson som deläger butiken tillsammans med sin bror och fortsätter:

– Goop skrällde ju rejält igår och det är nog ingen slump att det var spelare från hans trakter som spelade in mest pengar. De har nog lite mer koll på de hästarna här. Vinner Goop så är våra kunder med långt, säger han med ett skratt.

Hur ska ni fira det här?

– Det blir tårta!!

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!