Jackpott 50 miljoner: ”Ett riktigt korsdrag”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V75 på Boden lördagen den 18 juni • Här kan du rygga andelssystemen

11 Ellen Degeneres (V75-4) med Jorma Särkiniva är en superskräll på V75.
11 Ellen Degeneres (V75-4) med Jorma Särkiniva är en superskräll på V75.

50 miljoner kronor väntar en ensam vinnare på V75 från Boden i kväll.

Här är Sportbladet-experternas heta spikar och miljondrag till omgången på lördag.

Notera att omgången har spelstopp klockan 20.30.

– En procent på skrällen kittlas, ett ”korsdrag” utan dess like, säger Joakim ”Rainman” Rosenhed.


ANNONS: V75-jackpott 50 miljoner på lördag. Här kan du rygga experternas andelssystem på V75. Spelstopp: 20.30. [Extern länk]I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75, V86, GS75 och V64.

V75 avgörs på Boden under lördagen. Omgången har spelstopp 20.30 och kryddas med 50 miljoner kronor i jackpott.

MISSA INTE: V75-intervjuerna med Mario Lipovac med hetaste snacket. Läs här.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V75-podden”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga systemet ”V75 i sista stund” med Micke Carlsson. [Extern länk]Förra lördagen prickade tio av andelslagets system alla sju rätt på V75 – men till låg utdelning.

Sportbladets experter har synat lördagens V75-omgång. Här är spikarna, miljonrensarna och tänk på att...

V75-procenten är uppdaterade 11.34 lördagen den 18 juni.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets V75-intervjuer” med Mario Lipovac. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga systemet ”Sportbladets Mini”. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spiken

5 Devils Tongue (V75-1) blev störd till galopp av vingen på startbilen senast. Sandra Eriksson har laddat om och här ser det upplagt ut för ledningen efter en bit. I ledningen ska den här hästen inte förlora det här loppet. Det ser verkligen ut som en toppuppgift och jag darrar inte när jag singelstreckar.

Miljonrensarna

6 Källsjöviking (V75-2) kan mycket i ljusa stunder och står fint inne på pengar på den här startvolten. Fem procent.

4 Grappeli (V75-5) har riktigt bra form för dagen och ska gå barfota runt om på lördag. Mycket intressant! Tio procent.

Vet att man siktat hit med 5 Soleil d’Inverrne (V75-6). Hästen är komplett och har form. Dessutom Erik Adielsson i sulkyn. Det skulle kunna bli ”pott”. Tio procent.

Tänk på att...

… Bodentravet kör natt-trav, det betyder sent spelstopp på V75 – 20.30.

… banunderlaget på Boden brukar vara kanon för hästarna att springa på.

… det är jackpott på V75 med 50 miljoner i potten.

8 Don Fanucci Zet (V75-7) har en toppchans att vinna Norrbottens Stora Pris.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-system”. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spiken

Tråkigt som tusan, men 8 Don Fanucci Zet (V75-7 är överlägsen sitt motstånd i Norrrbottens Stora Pris. Efter galoppmissen i Elitloppet är nog firma Redén och Kihlström sugna på revansch. Spåret är svårt, men hästen kan vinna oavsett position och är väldigt oöm. Gillar inte att spika storfavoriter, men här får jag vika mig. Tvilling med Esprit Sisu?

Miljonrensarna

10 Forspärla (V75-2) står bra inne i loppet, visade form senast och ska köras av Erik Adielsson. Intressant! Sex procent.

Kanske ett lyxstreck, men tar med 4 Magic Cash (V75-3). Grundkapabel häst som ska gå barfota runt om och med jänkarvagn. En procent.

14 Ava (V75-4) brukar jag varna för. Möter ett rätt så beskedligt gäng här. Måste vara tidig! Nio procent.

Tänk på att...

… det är V75 på Bodentravet den här lördagen. Midnattstrav, så spelstopp 20.30 på V75.

… vi har en jackpott och totalt 50 miljoner att spela om.

… Sandra Eriksson är väldigt uppåt på 5 Devils Tongue (V75-1) och vill till ledningen. Senast blev hästen störd av startbilsvingen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: V75-jackpott 50 miljoner. Här hittar ni alla andelssystem. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

5 Devils Tounge (V75-1) fick startbilsvingen på sig senast och galopperade. Han har varit riktigt bra på slutet och jag tror man vill presentera honom i riktigt bra skick på hemmaplan. Sandra Eriksson låter jättenöjd med honom och jag tror man tar hand om ledningen, därifrån är han obesegrad. Ska ses med toppchans i inledningen.

8 Don Fanucci Zet (V75-7) behöver ingen närmare presentation utan det är en av världens bästa hästar. Han vann på ett imponerade sätt i Elitloppsförsöket, men slog ihop bakom bilen i finalen. Han brottas med dåligt spår, men motståndet är mycket passande och oavsett hur Örjan Kihlström lägger upp det taktiskt är det toppchans.

Miljonrensaren

8 Gooner (V75-3) övertog ledningen efter en bit senast och vann helt överlägset. Det var nog det bästa intrycket jag sett av hästen och man ­säger att han är i riktig toppform. Det finns ett scenario där han kan komma till ledningen och då blir han inte lätt att slå. Han kan även vinna med rygglopp. Given på kupongen till tio procent.

Tänk på att...

… Boden kör sitt traditionsenliga midnattstrav där vi har en jackpott på 50 miljoner. Glöm inte att V75 börjar 20.30 den här lördagen.

13 Tangen Frikk (V75-2) sticker ut en del. Har bra vinstchans efter strykningen på 14 Bokli Rapp N.O..

… Diamantstoförsöket, V75-4, ser väldigt öppet ut. Visst kan 1 Amie Ness leda runt om, men hon möter betydligt tuffare motstånd och jag tycker man ska gardera så mycket man kan.

7 L.A.Boko (V75-6) inte är någon snabbstartare och kan få lite positionsproblem från start.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Bröderna Lipovac”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Skrällkoll” på V75. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed:

Spikarna

5 Devils Tongue (V75-1) hade bara otur i senaste starten där ekipaget sprang in i vingen och galopperade. Starten innan gjorde man ett jättefint lopp som trea i fyraåringseliten på Solvalla. Jag läser spets och slut till 45 procent. Härligt att inleda jackpott-omgången med spik! Det är en för bra häst för klassen.

1 Black and Quick (V75-6) är en kapabel femåring som fått ett lopp i kroppen efter längre uppehåll. Troligen barfota runt om och helstängt huvudlag. En fräck spik till 18 procent, extra bra med kusken Mika Forss som är offensiv. Favoriten 7 L.A.Boko kan inte öppna och jag tror ekipaget får trafikproblem i detta sprinterlopp.

Miljonrensarna

5 Sundbo Rymling (V75-2) har bra form för dagen och är en typisk outsider till åtta procent. Hoppas kusken Robert Skoglund kan få iväg hästen bra från start och skaffa sig en fin position.

11 Ellen Degeneres (V75-4). Här har vi ett ”korsdrag” utan dess like. Blir barfota denna gång som är stora plus enligt tränaren Mats Rånlund. En procent kittlas. Vanlig vagn och helstängt huvudlag.

Tänk på att...

8 Don Fanucci Zet (V75-7) blir megafavorit och det ska han så klart vara. Han blev lite ivrig i Elitloppsfinalen och slog ihop. Tar förmodligen en snabb revansch på lördag.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Rainmans Stora” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Rainmans Travrad”. [Extern länk]


Christer ”Krukan” Eriksson:

Spikarna

I V75-7 tar ett för dagen ej formtoppat stall Redén ut stjärnan 8 Don Fanucci Zet. Trots svag stallform så vinner ekipaget.

Hemmatränaren Petri Salmela har fått in en riktig stjärna i stallet, jag tänker på 2 Henry Flyer Sisu (V75-3). Jag spikar direkt till fina 17 procent.

Miljonrensarna

Tränaren Jesper A Nilsson låter mycket uppåt på sin 5 Soleil d’Inverne (V75-6). Dessutom har han fått superkusken Erik Adielsson i jollen. Tio procent gillas.

Mig veterligen har kusken Tina Lagersen aldrig beträtt vinnarcirkeln på V75. Nu kan det bli första gången då hon har en fin chans 15 Kringlers Viktor (V75-2). Åtta procent.

Tänk på att...

… sen inlämning gäller med första start 20.30 på lördag.

… två lopp med voltstart och 15 hästar utspridda på olika volter gillas skarpt.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Krukans Hjärta” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Krukans Skrällkoll”. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spiken

8 Don Fanucci Zet (V75-7) galopperade snöpligt i Elitloppsfinalen senast men han såg annars lysande ut den dagen. Drog ett dåligt utgångsläge men han är några klasser bättre än sina konkurrenter och allt annat än seger vore en stor överraskning.

Miljonrensarna

10 Forspärla (V75-2) gjorde ett bra lopp senast och närmar sig formen på allvar. Kan få ett fint lopp härifrån och då kan hon fälla allt över upploppet. Hon får inte glömmas bort på kupongen och Adielsson i sulkyn är alltid intressant. Sex procent.

4 Grappelli (V75-5) har ett lurigt startspår men kommer han iväg felfritt finns det kapacitet som räcker även i det här sällskapet. Han vann väldigt enkelt senast och nu ska han tävla barfota runt om. Tio procent.

Tänk på att...

… det är jackpott och en ensam vinnare kan ta hem 50 miljoner kronor.

… V75 startar 20:30 den här lördagen.

… V75-4 ser öppet ut om man inte tror att favoriten 1 Amie Ness spårar hela vägen. Se upp för 6 Anthem som kan slå till med Mats E Djuse i sulkyn. Tre procent.


V75-LIVE: Klockan 19.00 inleder vi liverapporteringen från V75 från Boden på lördag.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Nils Larssons V75-system. [Extern länk]


Inga-Lill Lindén:

Spikarna

7 L.A.Boko (V75-6) är en högkapabel fyraåring som utvecklats för varje start. Stod för en imponerande insats senast och hästen är allround. Tål jobbet och har en bra chans till ny vinst.

8 Don Fanucci Zet (V75-7) få säkert sin revansch här efter sin galopp i Elitloppet senast. Har alla egenskaper för att ta hem vinsten.

Miljonrensarna

5 Sundbo Rymling (V75-2) gjorde väldigt gott intryck vid segerloppen och har hittat stilen igen. Står hårt inne men är bättre än vad pengarna visar. Farlig på speed. Åtta procent.

6 Anthem (V75-4) gör alltid sitt utan att vinna speciellt ofta, tolv raka utan seger. Har sin sista bit till slut och ett plus med att Mats E Djuse håller i tömmarna. Tre procent.

Tänk på att...

… det är dags för Bodens midnattstrav med start 20.30.

… omgången kryddas med 50 miljoner i jackpott.

… höjdpunkten är Norrbottens Stora Pris, V75-7, med en miljon kronor till vinnaren.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Inga-Lills V75-system. [Extern länk]


ANNONS: V75-jackpott 50 miljoner på lördag. Här är alla V75-system. Spelstopp 20.30. [Extern länk]


MISSA INTE: Möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem!

ANNONS: Här ryggar du Livesystemet. [Extern länk]

LIVESYSTEMET:

V75-1: 2 Longgone River (res 1-5)

V75-2: 1, 3, 4, 6, 7, 9 (res 2-11)

V75-3: 1, 2, 4 (res 9-5)

V75-4: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 10 (res 6-8)

V75-5: 4, 5 (res 2-3)

V75-6: 1, 3, 5, 6, 10, 11, 15 (res 12-4)

V75-7: 9, 11 (res 1-12)

3 528 rader / 1 764 kronor

RANKING

V75-1: 2-1-5-11-3

V75-2: 7-3-9-6-4

V75-3: 4-1-2-9-5

V75-4: 3-5-4-1-10

V75-5: 4-5-2-3-6

V75-6: 3-10-6-15-5

V75-7: 9-11-1-12-10

RÄTTA RADEN

V75-1: 11 Lorenzo Boko, värde: 94 kronor.

V75-2: 6 Dynamite Sensation, värde: 315 kronor.

V75-3: 4 Four Guys Dream, värde: 389 kronor.

V75-4: 3 Fiftyfour, värde: 719 kronor.

V75-5: 10 Lucky Guy Boko, värde: 7 346 kronor.

V75-6: 15 Seventh Heaven, värde: 69 498 kronor.

V75-7: 9 Velten Swarovski, värde: 154 115 kronor.

UTDELNING

7 rätt: 154 115 kronor.

6 rätt: 1 043 kronor.

5 rätt: 79 kronor.

Denna chatt är stängd.

 • Nils Larsson
  19 november 202218.53

  Grattis till alla vinnare och tack för att ni var med under dagen.

  Ha nu en fortsatt trevlig helg!

 • 19 november 202218.53

  Snygg DD Nils, Hade med 15 på V75 men tyckte inte den var het på DD.

  Ha en fin kväll!

  Stefan H

  Tack!

  Nils Larsson
 • Nils Larsson
  19 november 202218.53

  RÄTTA RADEN

  V75-1: 11 Lorenzo Boko, värde: 94 kronor.

  V75-2: 6 Dynamite Sensation, värde: 315 kronor.

  V75-3: 4 Four Guys Dream, värde: 389 kronor.

  V75-4: 3 Fiftyfour, värde: 719 kronor.

  V75-5: 10 Lucky Guy Boko, värde: 7 346 kronor.

  V75-6: 15 Seventh Heaven, värde: 69 498 kronor.

  V75-7: 9 Velten Swarovski, värde: 154 115 kronor.

  UTDELNING

  7 rätt: 154 115 kronor.

  6 rätt: 1 043 kronor.

  5 rätt: 79 kronor.

 • 19 november 202218.52

  Grattis alla som vann idag och tack Nils

  Fia
 • 19 november 202218.50

  Min rysare för dagen som jag varnade för störtdyker till andra plats

  Taktikern
Publisert:

LÄS VIDARE

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!