Vann storvinst – så spelar han på V64

Foto: ALN
Thomas Öhman systemförslag betalade 140 000 kronor i onsdags. På onsdag spikar han B.W.T.Firefox i V64-4.
TRAV

I onsdags spelade han in 140 000 kronor till sina kunder.

Nu jagar Thomas ”Ögat” Öhman nya storvinster på V64.

– Vi har form på tipsen, på onsdag har jag en rolig spik i en lurig omgång, säger Öhman.

Thomas Öhman driver en travtjänst som dragit in flera miljonvinster under åren. Öhman, som även kallas för ”Ögat”, jobbar varje vecka stenhårt med startlistorna och lägger ner all sin lediga tid på travet.

I onsdags blev det succé för hans spelförslag som betalade 140 000 kronor. Öhman spikade amatörtränade Alvena O'Hara i V64-4 och det var vägen mot storvinsten.

– Det är många kunder som hört av sig som är nöjda och tacksamma. Vi är det bolag som levererar mest högvinster, det har vi varit genom alla år. Ögats tips har tagit hem två miljonvinster och två vinster på 800 000 kronor. Sedan hade vi sex rätt i lördags, sex rätt i söndags så det är form på tipsen nu, säger Öhman.

”En rolig spik”

På onsdag hoppas Öhman återupprepa succén från förra veckan och tipsexperten har hittat en fräck spik i V64-4. Det handlar om den finländske gästen B.W.T.Firefox som imponerade på Solvalla senast.

– Jag gillade det jag såg av hästen senast. Det blir mycket skrik på Stig H:s nyförvärv Elora Hanover men jag tror det blir svårt för henne att nå min vinnare. Det är en rolig spik i en lurig omgång.

Något annat tänkvärt?

– Det är ett par favoriter som är i fara. Bland annat Steel Pepper och I Me Mine, säger Thomas ”Ögat” Öhman.