V75

Emelie, 28, spelar in miljoner – på trav

Vann tredje mest i hela landet

avChristoffer Wickman

Foto: Privat
Emelie Theiler

Emelie Theiler, 28, spelar in miljoner på sin stora hobby trav.

Så sent som i onsdags spelade hon in 1,6 miljoner kronor på V86.

– Året har börjat starkt, säger hon.

Emelie Theiler har travsporten som sin stora hobby och 28-åringen gör succé med sitt andelsspel via ATG Tillsammans.

Så sent som i onsdags på V86 spelade hon in 1,6 miljoner kronor, tredje bäst i hela landet, och bara ett par veckor före det spelade hon in 565 000 kronor på V75.

På lördag avgörs V75-tävlingarna på Solvalla i Stockholm och nu bjuder Emelie Theiler på sina bästa vinnare.

”Det som är det roligaste”

I onsdags satte Emelie Theiler två system på V86, det ena systemet gav en vinst på knappt 1,4 miljoner kronor och det andra systemet gav en vinst på drygt 200 000 kronor. Med sin vinstsuccé så gläder hon nu många glada vinnare, som köpt in sig i hennes sytem.

– Det systemet som gav knappt 1,4 miljoner kronor kostade 222 kronor att köpa in sig i, och det gav 8 130 kronor tillbaka. Den andra systemet som gav en vinst på drygt 200 000 kronor kostade 295 kronor att köpa in sig i, och betalade tillbaka 4 070 kronor per andel, berättar Emelie Theiler.

Och reaktionerna efter vinsten har inte låtit vänta på sig.

– Det är det här som är det roligaste med att spela tillsammans, att det är så många som är med och att det är så många som får vinst. Man får alltid glada tillrop, folk som tackar, och det är jättekul, säger hon.

”Kunde blivit mycket mer”

För bara ett par veckor sedan spelade Emelie Theiler in 565 000 kronor på V75 och varje andel, som den gången kostade 264 kronor, blev värd 10 600 kronor.

– 2019 har börjat bra, och det är bara försöka fortsätta hålla i det här.

Hur såg de vinnande systemen ut i onsdags?

– Det som jag vann mest på innehöll tre spikar och det var Ferrari River, Viking Grace och Thriller N.P. Det andra systemet innehöll två spikar och de i form av Ferrari River och Viking Grace.

Trots miljonsuccén för 28-åringen hade det kunnat blivit mer, betydligt mer.

– På det ena systemet hade jag helgarderat i både V86-7 och V86-8, och på det andra systemet hade jag helgarderat i V86-8, så för min och mina andelsköpares skull hade det gärna fått skrällt lite mer, skrattar Emelie Theiler.

”Gillar att lita på honom”

På lördag avgörs V75 på Sveriges huvudstadsbana Solvalla och då jagar Emelie Theiler nya vinster.

– Jag tycker det ser ut att vara en svår V75-omgång på förhand och det kommer nog ge bra betalt, säger hon och fortsätter:
– Jag kommer nog försöka hålla mig en del till Björn Goop, jag gillar att lita på honom och bygga mina system kring honom. I V75-5 kör han 5 Wind of Victory och tränaren där brukar ha ordning på hästarna och som det känns nu så kommer jag gå på den. Sedan går jag eventuellt också på 11 Zinco Jet (V75-1), där har jag inte bestämt mig ännu men vid en första anblick så känns det så, säger Emelie Theiler. 

ARTIKELN HANDLAR OM

V75

Trav

V86