”Kan vara en chock för många spelare”

PREMIÄR! Här kan du spela med Sportbladets experter på V75 • Så analyserar profilerna multijackpotten

avTrav365

Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD
Från och med i dag kan du jaga miljonerna på V75 och V86 tillsammans med Sportbladets experters andelar på ATG Tillsammans.

Det råder spel- och travfeber inför V75 i dag – med minst 60 miljoner kronor till en ensam vinnare med sju rätt.

Och du kan jaga miljonerna tillsammans med Sportbladets experter på deras andelsspel till travfesten. Så här analyserar experterna årets sista V75-omgång.

– Ibeliveinamerica kan vara en chock för många V75-spelare, men inte för mig, säger Sportbladets Erik Pettersson.

▪▪▪ Spelstopp: 14.30.

ANNONS: Experterna drog in över 120 000 kronor på V75 i lördags. Här går du med i laget och ryggar Sportbladets profiler. [Extern länk]


Över en miljon svenskar spelar på V75 varje lördag.

I dag ska årets sista V75-omgång ska avgöras på Axevalla – med landets längsta upplopp. Och det finns minst 60 miljoner kronor samlad i en multijackpott som ska fördelas.

Sportbladets experter ska hjälpa dig i jakten på jackpottmiljonerna.

I ett samarbete med Travklubben.se så kan Sportbladet, med premiär just på nyårsafton, erbjuda dig chansen att vara med i våra rosa profilers andelslag på ATG Tillsammans, på såväl V75 som V86.

Och hela laget håller toppform för dagen. Så sent som vid lördagens V75-omgång på Romme spelade lagets experter in totalt 120 000 kronor till andelsköparna.

Nu kan du hugga en andel i några av följande system:


Sportbladets Multijackpott

Kommer byggas på muskler och göras av hela Sportbladets travredaktion. Systemet görs i begränsat antal andelar, så här är det först till kvarn som gäller.


ANNONS: Här är du med i Sportbladets supersystem – köp din andel här. [Extern länk]


Sportbladets Livesystem

Från klockan 13.00 på nyårsafton guidar Trav365:s expert Andreas Örtengren er med de bästa V75-tipsen, chatt med läsarna, värmningar och den sista infon. Systemet i liverapporteringen kommer också lämnas in på ATG Tillsammans.


ANNONS: Ta rygg på Sportbladets Livesystem – med den sista V75-infon – köp din andel här. [Extern länk]


Sportbladets V75 i sista stund

Sportbladets Christoffer Wickman går ut stenhårt och fräckt och spikar direkt i ”V75 i sista stund”, som du läser här. Rankningen och systemet utgör också grunden till det här systemet.


ANNONS: Här är du med i fräcka systemet byggt på ”V75 i sista stund” – köp din andel här. [Extern länk]


Mario ”Super-Mario” Lipovac

Är med i Sportbladets Miljonklubben och i ”Super-Marios” populära travblogg. På ATG Tillsammans har han spelat in mest i landet vid tre tillfällen, där han bland annat spelade in 1,2 miljoner kronor den 11 augusti i år.


ANNONS: Här är med i Mario Lipovac V75-system – köp din andel här. [Extern länk]


Erik Pettersson

Är stekhet för dagen och drog in över 39 000 kronor så sent som i lördags på Romme och i augusti spelade han in 437 000 kronor, viket gav 31 000 per andel. Erik Pettersson har två olika V75-system, ett stort och ett litet.


ANNONS: Här är du med i Erik Petterssons stora V75-system – köp din andel här. [Extern länk]


ANNONS: Här ryggar du Petterssons lilla V75-system – köp din andel här. [Extern länk]


Christoffer Wickman

Är ofta rätt ute i sina analyser i Sportbladets populära uppslag ”V75 i sista stund” med både tränarintervjuer, analys och rankning. Han spelar djärvt och sätter ofta sina tipsettor, som ofta är spelade till låga procent.

För två veckor sedan spelade han in 67 442 kronor vilket gav tillbaka 5 000 kronor per andel. Christoffer Wickman har två V75-system, ett större och ett mindre.


ANNONS: Häng med i Wickmans stora V75-system här – köp din andel här. [Extern länk]


ANNONS: Ta rygg på Wickmans lilla V75-system här – köp din andel här. [Extern länk]


”Tror på hög utdelning”

Och experterna är vråltaggade inför premiären.

– Potten den 10 november var unik, men detta är nästan lika bra. Minst 60 miljoner i potten lockar ju vem som helst, säger Erik Pettersson.

– Det är flera vidöppna V75-lopp. Den, eller de, självklara spikarna lyser med sin frånvaro. Jag skulle därför bli väldigt förvånad om det inte slutar med en hög V75-utdelning den här omgången, säger Christoffer Wickman.

– Winter Burst går mot sitt slut och vi har kommit till höjdpunkten, den stora jackpotten på nyårsafton. Axevalla står som värdar och det kryddar till allt lite extra, det långa upploppet är utslagsgivande och det brukar skrälla på just Axevalla. Åke Svanstedt är hemma och ska köra några riktigt intressanta hästar, jag tror han kan plocka någon seger, säger Mario Lipovac.


ANNONS: Här är du med i Sportbladets supersystem – köp din andel här. [Extern länk]

”Gillar jag skarpt”

Erik Pettersson har hittat en storskräll till omgången.

14 Ibeliveinamerica (V75-3) trodde jag på senast, men blev då påkörd. Gick ett riktigt starkt lopp näst senast och distansen lär passa bra. Kan vara en chock för många V75-spelare. Men inte för mig.

– 4 Minnestads Ecuador (V75-7) gillar jag skarpt och spelade honom för ett år sedan när han vann V75 på nyårsafton på Örebro. En årstidshäst som går bra med skor alltså. Läget är bra och om de kör lite för tufft från start blir den här kusen tuff att stå emot. Var grym näst senast i en bajk. Nu kan den sitta på (gjorde inte det senast) igen. Den här tror jag mycket på.

”Jag läser tidig ledning”

Christoffer Wickman varnar i V75-avslutningen och spikar direkt.

– 7 Uappa di Azzurra (V75-7) är kanske lite ojämn i sina prestationer men när hon tävlar på topp tycker jag att hon är bra för klassen och som väldigt lite spelad känns hon intressant. Täta starter är ett klart plus för hennes del. Se upp!, säger han.

– 1 X.L.Bygg Palema (V75-1) tycker jag står ­inför en mycket passande uppgift, med dessa för­utsättningar läser jag tidig ledning på honom och sedan måste det vara jättechans. I ett öppet lopp tycker jag att han är det givna speldraget!


ANNONS: Här är du med i fräcka systemet byggt på ”V75 i sista stund” – köp din andel här. [Extern länk]

”Borttappad av spelarna”

Mario Lipovac har hittad en miljonskräll, som enligt honom är borttappad av spelarna.

7 Saga Doc (V75-5) har brottats med tuffa utgångslägen på slutet men spurtat riktigt vasst varje gång. Utgångsläget denna gång är inte heller bra men som jag läser det kommer det bli bra fart på tillställningen och då kommer mitt drag flyga lågt över det långa upploppet, säger han.

– Singelstrecket jag tror mest på är favoriten 15 Stonewashd Diamant (V75-6) som kommer från riktigt fina prestationer. Hon visade att hon klarar av att gå med skor senast och till denna start går hon ner i klass rejält. Visst är det tillägg men hon tål att göra en del och jag tror hon är starkast till slut. Det långa upploppet gynnar henne och ingen kommer kunna stå emot.


ANNONS: Är du inte med i laget ännu? Här går du med och hugger din andel. [Extern länk]


V75 har spelstopp klockan 14.30. Du följer Trav365:s liverapportering från V75 med start klockan 13.00 här.

ARTIKELN HANDLAR OM

V75

V75-tips

V86