TRAVKÄRLEK

TRAV

Fångade vinnarkuskens bukett – gav det till den sötaste tjejen

Foto: Peter Wirén fångade vinnarkuskens blommor under Elitloppslördagen. ”Självklart gav jag bort dom till den sötaste tjejen jag såg i min närhet. En månad senare hade hon och jag några underbara dagar i Östersund hos henne”, berättar han.

Peter Wirén fångade kuskens bukett under Elitloppshelgen och hittade kärleken.

Han gav buketten till den sötaste tjejen på läktaren – nu hörs de varje dag.

– Det är magiskt, säger han.

Borlängebon Peter Wiréns bidrag till Trav365:s sommartävling är en bild på han och Susanne Pettersson som träffades under Elitloppshelgen.

– Det var på förmiddagen på lördagen. Jag såg henne redan i kön in på Solvalla. Jag spanade in henne och munhöggs lite med henne, berättar Peter Wirén.

När Robert Bergh vann E-läktarens lopp bestämde Peter sig för att fånga kuskens vinnarbukett.

– Jag fick tag i buketten och försökte leta reda på någon söt tjej. Jag såg henne och vinkade dit henne. När jag gav henne blommorna fick jag en puss på kinden, säger han.

Sedan den lördagen har han varit och hälsat på henne i Östersund och de hörs varje dag.

– Jag körde 40 mil för att träffa henne. Det känns fantastiskt. Vi ska ses fler gånger. Hon jobbar som massör men är även travtränare, så jag fick testa att köra häst. Det var verkligen lyckat.

– Vilken fantastisk slump. Att jag är på Elitloppet, fångar blommorna, ser henne och får en puss på kinden. Det är magiskt, säger han.