Travhuliganen: Så spelade jag in 2,3 miljoner

avMadeleine Brohlin, Minimedia

Publicerad:
Uppdaterad:
”Travhuliganen” fixade ny rekordvinst på ”V75 Tillsammans”. I lördags spelade han in 2,3 miljoner kronor till sitt lag.

”Travhuliganen” spelade in den största vinsten på sajten ”V75 Tillsammans” i helgen.

Mannen som är ett stort travfan drog in 2,3 miljoner till sitt lag.

– Det har varit stor uppståndelse efter vinsten, säger han till Trav365.

Det gamla vinstrekordet på ATG:s spelsajt V75 Tillsammans är från i maj då Michael Olsson spelade in strax över en miljon kronor via sajten till sitt lag.

I lördags var det dags igen då ”Travhuliganen” fixade den största vinsten hittills. Han hade gjort ett system till lagkamraterna som gav 2,3 miljoner kronor.  Totalt var det 32 andelar vilket innebär att varje del är värd 72 000 kronor.

”Vill ligga lågt”

Travhuligan har valt att vara anonym både på Facebook och på sin tipssida där han bjuder på drag varje vecka.

– Jag vill ligga lågt och inte gå ut med namn. Vid nästa miljonvinst kan jag gå ut med namn. En gång är ingen gång och två gånger är riktigt bra. Men jag kan berätta att jag arbetar med fotboll och är väldigt sportintresserad, säger han.

Efter vinsten har alla i laget hört av sig och varit glada över pengarna.

– Det har varit uppståndelse både från folk som var med och andra. Det är inte många som har fördelen att vara med om något sådant här.

”Bättre än jag hade trott”

Helgens V75-tävlingar följde ”Travhuliganen” hemma framför TV4:s direktsändning från Bollnäs.

–  Efter kallblodsloppet kändes det bra, men då visste man inte värdet heller eftersom det översteg 200 000 kronor. Jag började titta lite på strecken och kände att det här bli bra. Men det blev till och med bättre utdelning än vad jag hade trott, säger han.

– Jag sa till Triokungen (Michael Olsson) som hade rekordet innan på V75 Tillsammans att nu åker ditt rekord. Och så blev det, säger han.

Ändrade innan spelstopp

När han spelar V75 väntar han så länge som möjligt med att lämna in för att hinna få med all information.

– Den här lördagen gjorde jag justeringar innan spelstopp. Det var ju skoryck på True Advantage i V75-1 och den hade inte jag med från början. Så där tog jag tog bort Drillbit Ås och tog med True Advantage.  Jag ändrade även i sista stund så jag fick med Ulm Karsk  i sista avdelningen. Det är små marginaler, konstaterar han.

Kommer ni fira något nu?

– Vi har inte hunnit fira. Vi kommer försöka göra något nu på lördag eller när Åby arrangerar V75. Vi som kan kommer försöka ses och så planerar vi en julfest lite längre fram. Vi är utspridda över hela landet och en i laget bor i Kina. Han var med första gången i lördags och hade tre andelar, säger han.

Namnet Travhuliganen, vad kommer det ifrån?

– Jag är ganska kreativ, jag har kört lite travtips tidigare för ett antal år sedan. Nu har jag en hemsida där jag bjuder på lite tips till V75. Det finns inte några huliganer inom travet, men jag är en fredlig huligan, skämtar han.

–  Jag gillar att sticka ut, vi kommer att synas när laget ska ses på V75, säger han.

Publicerad: