Vann 1,1 miljoner – från solstolen

TRAV

Tog hem storvinsten på V75 från solstolen i Thailand: ”Obeskrivlig känsla”

Foto: Kristian ”Mugge” Rågfeldt spelade in 1,1 miljoner kronor från Thailand – till massvis av glada människor i Umeå

Kristian Rågfeldt spelade in 1,1 miljoner kronor på V75 – från solstolen i Thailand.

Nu bjuder han på sina bästa tips till onsdagens jackpott på V86.

– Fem procent på Cool Trader är ett skämt, säger han.

Det var lördagen den 5 mars som Kristian ”Mugge” Rågfeldt gladde massvis av människor i Umeå.

Anledningen: han satte dubbla V75-system hos spelbutikerna Bubblan och Direkten och vann totalt 1,1 miljoner kronor – som Umeåbutikernas kunder fick vara med och dela på.

Det roliga i historien är att ”Mugge” gjorde det från andra sidan jordklotet, nämligen i Thailand. Det berättar han om i det senaste avsnittet av Hans G på vinnarturné.

Kristian ”Mugge” Rågfeldt berättar om den otroliga vinstdagen, och bjuder samtidigt på sina bästa tips till onsdagens V86-omgång på Solvalla och Bergsåker – en omgång där det är jackpott och en ensam vinnare kan ta hem tolv miljoner kronor.

”Känslan är obeskrivlig”

Kristian Rågfeldt hade åkt till Thailand för en månads semester tillsammans med sin sambo.

– Men med all den teknik som finns i dag så är det inga problem att hänga med i travet, enda problemet är väl att Thailand ligger sex timmar före Sverige så där börjar V75 vid 22.20 och sista V75-loppet går i mål vid 01-tiden, säger Kristian Rågfeldt och berättar om lördagen den 5 mars, vinstdagen:

– De kom i mål som vanligt där kring 01-tiden i Thailand och det blev ett evigt plingande i telefon, jag har en son som var med på ena systemet så telefon gick varm. Det var lite svårt att sova, men man kan köpa det en sådan natt när man vet att det bara är glädje som kommer bakom. Det var jättekul.

Kristian ”Mugge” Rågfeldt beskriver känslan av att spela in 1,1 miljoner kronor på V75.

– Den känslan är obeskrivlig, jag är ju en känslomänniska och normalt så hade det varit skrik, rop och så, men jag väckte sambon efter V75-6 så hon skulle få vara med i sista loppet. Jag gillar att leva med och hon brukar skratta mycket, för jag är sådan, jag lever verkligen med i travet. Det är härligt att man kan få ut sina känslor i travet.

Bästa tipsen

Flera kunder till Direkten och Bubblan fick vara med och dela på vinstpengarna, även ”Mugges” son och några av hans vänner var med på vinsten.

– Jag har alltid tyckt att delad glädje är dubbel glädje, min son och hans tre kompisar som var med fick 27 000 kronor var, det är inga våldsamma pengar men för folk som aldrig haft sju rätt kan jag förstå känslan av att vinna lämpligt mycket. Ibland är det nog så bra som att vinna massa miljoner, det förgyller vardagen och jag gläds av att många får ta del av det.

I kväll är det jackpott på V86 från Solvalla och Bergsåker och ”Mugge” bjuder på sina bästa tips.

– 7 Starzinner (V86-8) tycker jag, förutom Nuncio (V86-6) då, är en bra spik. Det är på pappret ett tvåhästarslopp det här, men jag tror Peter Untersteiner tidigt sitter i ledningen och så som hästen sett ut på slutet måste det vara toppchans, säger Kristian Rågfeldt och avslutar:

– Bästa skrällen hittar jag i 2 Cool Trader (V86-7) från min hemmabana Umåker, ständigt underskattad häst som är riktigt bra i grunden. Han var otroligt bra den 21 oktober och nu åter sommarbalans, fem procent på den känns som ett skämt.