Sportbladets V64-tips

Expertens spikar och drag.

Här är Sportbladets tips till dagens V64-lopp på Färjestad. .

Söndag 6 december.

V64-1

Rankning: 7–3–5–8–1–4–6–2.
Kommentar: Catwalk In har visat finfin form på slutet, vi tror mycket på henne. Men i slutändan tog vi beslutet att gardera henne och där- med blir den första avdelningen, trots sina få deltagare, en dyr historia för oss. Vi har nämligen svårt att separera de övriga. Baharat gör bra lopp hela tiden och kan hon nå ledningen ökar hennes chanser ytterligare. Peter’s Lucky Day är snabb med ett lopp på väntan. Läget och det lilla fältet gynnar henne. Circles har ingen toppform men står billigt inne med få hästar att runda. True Blue for You rankar vi ner då formen inte verkar vara riktigt vass längre. Men vi kan ha fel.

V64-2

Rankning: 5–3–10–7–4–6–2–9–8–1.
Kommentar: Det här ser ut som ett lurigt kallblodslopp men vi hoppas att vi har lösningen och att inte alla andra hamnar på samma lösning. För i så fall kan nog Finnskog Oda vara en rolig spik. Hon visar riktigt härlig form. Näst senast via spetsseger senast, senast med bra av- slutning efter kort markförlust i starten. Om hon står på benen nu får hon en fin resa. Om formen håller i sig känns hon i dagsläget snäppet bättre än de värsta konkurrenterna, som är tre, fyra till antalet.

V64-3

Rankning: 2–5–9–6–3–1–7–4–8.
Kommentar: Det här loppet för treåriga ston är ingen upplyftande historia, tyvärr ofta kännetecknande för Färjestad, det är nog tyvärr den bana som genomgående håller sämst klass på sina V64-tävlingar. Tre ston har vi hittat som vi ändå tycker är hyggliga och det bör stå mellan dessa, med varning även för C.C.Hyper Zon som också kan en del. Fayette Mall svarade för en bra årsdebut senast då hon gick ifrån lätt trots att hon fått en resa i dödens. Motståndet var dock inte så hårt och vi vill se lite mer av henne. Aktionen lämnade trots allt en del i övrigt att önska. Zolana är Björn Goops val av två hästar i loppet. Kahleesi hade fått tipset om hon inte haft bakspår.

V64-4

Rankning: 10–6–13–4–5–3–1–12–11–7–14–8–9–2.
Kommentar: B.G.My håller sin form, var ursäktad senast efter en tung slutrunda. Zeta de Castella var bra senast men riskerar att hamna illa till den här gången. Bobbery är nog bästa hästen. Spåret?

V64-5 & V64-6 – se DD-1 & DD-2.

Per Nicklasson

ARTIKELN HANDLAR OM

Spel