”Procenten på V86? Någon måste skämta...”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide till V86 onsdagen den 22 juni på Solvalla • Här kan du rygga andelssystemen

Petter Karlsson och 4 Curie är ett skrälltips i V86-inledningen.
Petter Karlsson och 4 Curie är ett skrälltips i V86-inledningen.

I kväll körs V86 på Solvalla.

Här är Sportbladet-experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Observera att omgången har spelstopp 19.20 i kväll.

– Procenten på skrällen i kväll? Någon måste skämta, säger Erik Pettersson.

– Min roliga spik är en given tipsetta, säger Eric Flygare.


ANNONS: V86 i kväll. Här är alla system. Spelstopp 19.20. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem.

I kväll är det V86 på Solvalla. OBS: Omgången har spelstopp 19.20.

MISSA INTE: Sportbladets V86-intervjuer med Nils Larsson Hetaste snacket Bästa spelet Rankning. Läs här.

V86-PODDEN: Senaste avsnittet med Pettersson & Lipovac i spelaren nedan.


ANNONS: Här hittar du rygga systemet V86-podden i kväll. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Insider. [Extern länk]Här nedan hittar du experternas genomgång av omgången. Du får spikarna, miljonrensarna och tänk på att...

V86-procenten är uppdaterade klockan 11.12, onsdagen den 22 juni.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets V86-intervjuer med Nils Larsson. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini”. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spiken

Det är nu vi ska ta betalt! 12 Great Skills (V86-8) tjusade mig – och många andra under fjolåret. Sättet som hon joggade toppfarter med sina långa ben och atletiska kropp är något man sällan ser. Den dåvarande tränaren Hans-Owe Sundbergs ord om ”mercan” var också något som stack ut. Nu står hon hos Daniel Wäjersten och ser ut att komma in i form. I kväll får vi henne barfota runt om för första gången. Effekten på vissa hästar efter Ready Cash med den ändringen – ouff! Dessutom halvstängt huvudlag på för att få henne lite mer alert. Slår allt det här bra ut så är jag inne på att hon rundar till seger. När övriga spelare vill se den här insatsen först, tar jag en en chans och hoppas på få betalt när övriga står kvar med kepsen i hand på perrongen. Elva procent.

Miljonrensarna

Får skicklige Petter Karlsson ner 4 Curie (V86-1) i banan direkt så är jag inne på att skällen kan vara ett faktum. Efter lite kubbning om spets tror jag den här femåriga märren spurtar bäst – och kan hålla i från sig tilläggen. Procenten? Någon måste skämta… Tre procent.

Nog är jag inne på 11 Velvet Gold (V86-2) är svårslagen – oavsett upplägg – men omgången är favorittung och testar att gardera bakom. 8 Young Mistress kan vara något. Fin häst, barfota runt om. Två procent.

När jag plitar ner dessa rader är 11 Viking Brodde (V86-6) streckad under tio procent. Det kommer bli mer. Men har honom under den här rubriken ändå. Här är det påställt från stall Timo Nurmos som har toppform för dagen!

Tänk på att...

… det är V86 på Solvalla den här onsdagen. Ingen saxbana och superlopp. Ni som kan och bor i Stockholmstrakten – ta er till banan!

… det är 600 000 kronor till vinnaren i Prix Readly Express, V86-4 och 400 000 kronor till vinnaren i V86-8, Prix Diana Zet.

… Gocciadoro är lite låg i snacket på favoriten 10 Zanzibar Wise As (V86-1) och 6 Bepi Bi (V86-7).


ANNONS: Här kan du ta rygga Erik Petterssons Stora system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygga Erik Petterssons Lilla system. [Extern länk]


Mario Lipovac:

Spiken

4 Francesco Zet (V86-4) är en världsstjärna som vann Kungapokalen i senaste starten. Daniel Redén låter väldigt nöjd med honom och han ska ses med toppchans från alla positioner. Njut av en världsstjärna!

Miljonrensarna

4 You to Tidy (V86-2) låter det bra på och Svedberg tror på chans om det löser sig. Han är bäst med rygglopp och skulle han få rygg på ledaren kan han skrälla till sju procent.

11 Viking Brodde (V86-6) blir kvällens drag och kommer gå upp i procent, men håller han sig under 15 procent tycker jag han måste räknas. Kapaciteten finns och det låter som vi kan förvänta oss en riktigt stark prestation.

Tänk på att...

10 Zanzibar Wise As (V86-1) inte har någon toppform och känns sårbar som favorit.

5 Declan (V86-3) blir bättre för varje lopp och är min tipsetta.

3 Sourire Frö (V86-5) har imponerat på slutet och ses med bra chans igen.

6 Bepi Bi (V86-7) ska gå med skor runt om och siktas mot andra lopp.

12 Great Skills (V86-8) var fin senast och är ett toppsto. Ta betalt i kväll?


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Skrällkoll. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spiken

4 Francesco Zet (V86-4) måste nog räknas till en av världens bästa hästar. Daniel Redén låter confident och han är bäst i det här loppet. Det är väl kraftig sjukdom emot, och sånt spelar jag inte på. Bör få överta ledningen och jogga hem 600 000. Men vinner oavsett upplägg, om nu det skulle behövas.

Miljonrensarna

2 Thelma M.M. (V86-1) är riktigt kvick från start och skulle kunna spetsa. Kan nog springa fort över 1 600 meter därifrån. Ska med vid gardering. Fyra procent.

7 Starstrucked (V86-2) är en bra häst som är stark och rejäl. Skulle mycket väl kunna slå till här i ett rätt så öppet stolopp. Sju procent.

2 Cash Cowboy (V86-5) har inte fått utdelning på sistone. Får ett fint lopp härifrån och skulle kunna vara vinnaren. Nio procent.

Tänk på att...

… det är V86 på Solvalla. Alla åtta lopp på huvudstadsbanan.

… Daniel Redén spänner på en bajk på 5 Mister Hercules (V86-7). Han tror det ska fungera bra.

… det blir barfota runt om för första gången på 12 Great Skills (V86-8). En topphäst som börjar närma sig formen. Det låter bra från ”the Wäjerstens”.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Eric Flygare (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

4 Francesco Zet (V86-4) blir omgångens megalampa med all rätt. Den här hästen är något utöver det vanliga, en blivande världsartist och för att jag ska gardera honom krävs det rejäla orosmoln på himlen. Några sådana finns inte. Spika och vänd blad.

Eftersom jag går rakt ut på storfavoriten i V86-4 så vill jag komplettera med en roligare i spik i form av 11 Viking Brodde (V86-6). Hästen återkommer efter ett väldigt långt uppehåll, men han besitter oerhört hög kapacitet. Ingen kan ställa i ordning hästarna efter uppehåll som Timo Nurmos, rapporterna går i dur, stallformen är brutalt bra för dagen och världens bästa kusk hoppar upp i vagnen. Solklar tipsetta för mig och jag spikar till nio procent.

Miljonrensarna

2 Thelma M.M. (V86-1) galopperade senast, men kördes ikapp och spurtade riktigt fint vid fritt till slut. Gången innan gick hon i mål med krafter kvar. Känslan är att formen sitter där och nu rycker man skorna för andra gången i hästens karriär. Varning. Fyra procent.

10 Rihanna W.I. (V86-8) är ett fint sto med en vass slutspurt som sitt främsta vapen. Årsdebuten avklarades senast och intrycket var fint och jag får känslan av att den här hästen är ännu bättre än vad vi fått se hittills. Blir det lite tempo på loppet är hon med i matchen. Återigen: Formstallet Timo Nurmos. Fem procent.

Tänk på att...

… Timo Nurmos har haft en seg första halva på året, men nu ser stallformen ut att sitta där rejält. 14 segrar på senaste 26 starterna ger en segerprocent på nästan 54 procent. Tunga papper.

6 Sister Of Mercy (V86-1) har körts av tränare David Nylander i över 30 starter i rad och får nu Magnus A Djuse i sulkyn. Prickar han från springspåret kan hon mycket väl leda runt om. 14 procent.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Solvalla i kväll med start 18.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Eric Flygares V86-system i kväll. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed:

Spikarna

11 Decathlon (V86-3). Det är Ingen idé att krångla till det, detta är ett råämne som kommer ha en fin tävlingskarriär. Muscle Hill-avkomman är oöm för positioner. 22 procent är i särklass omgångens bästa spik. Han kommer gå med lite lättare balans i kväll även om det är skor runt om. Öppet huvudlag och vanlig vagn. Toppchans!

4 Francesco Zet (V86-4) är kullens kung och kommer fortsätta att vara det efter i kväll. De andra ekipagen tävlar om andrapriset.

Miljonrensarna

2 Cash Cowboy (V86-5) tar tidig spets och jag kan aldrig tänka mig att kusken Erik Adielsson släpper ledningen, leder detta lopp extremt länge. Barfota runt om, öppet huvudlag och jänkarvagn. Given till nio procent.

11 Viking Brodde (V86-6) är en ruskigt kapabel häst som borde ha mer pengar på sig. Varit ifrån länge men hästen har tränat starkt. Jag blir inte alls förvånad om han vinner till nio procent.

10 Rihanna W.I. (V86-8) är en fin märr som inte alls är golvad, men jag vet att det kommer större uppgifter under sommaren och hösten. Gjorde en årsdebut som var kanon under Elitloppshelgen och har gått framåt med det loppet i kroppen. Men lite tempo på tillställningen så fäller man många på upploppet. Fem procent är gott.

Tänk på att...

… favoriten 3 Sourire Frö (V86-5) har varit jättefin under våren och sommaren men i kväll blir han överspelad till 55 procent. Given favorit att gardera.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Rainmans Travrad” i kväll. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Rainmans Skrällkoll” i kväll. [Extern länk]


ANNONS: V86 i kväll. Här hittar du alla andelssystem på V86. Spelstopp 19.20. [Extern länk]


MISSA INTE: Möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem!

ANNONS: Här ryggar du Livesystemet. [Extern länk]

LIVESYSTEMET:

V75-1: 2 Longgone River (res 1-5)

V75-2: 1, 3, 4, 6, 7, 9 (res 2-11)

V75-3: 1, 2, 4 (res 9-5)

V75-4: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 10 (res 6-8)

V75-5: 4, 5 (res 2-3)

V75-6: 1, 3, 5, 6, 10, 11, 15 (res 12-4)

V75-7: 9, 11 (res 1-12)

3 528 rader / 1 764 kronor

RANKING

V75-1: 2-1-5-11-3

V75-2: 7-3-9-6-4

V75-3: 4-1-2-9-5

V75-4: 3-5-4-1-10

V75-5: 4-5-2-3-6

V75-6: 3-10-6-15-5

V75-7: 9-11-1-12-10

RÄTTA RADEN

V75-1: 11 Lorenzo Boko, värde: 94 kronor.

V75-2: 6 Dynamite Sensation, värde: 315 kronor.

V75-3: 4 Four Guys Dream, värde: 389 kronor.

V75-4: 3 Fiftyfour, värde: 719 kronor.

V75-5: 10 Lucky Guy Boko, värde: 7 346 kronor.

V75-6: 15 Seventh Heaven, värde: 69 498 kronor.

V75-7: 9 Velten Swarovski, värde: 154 115 kronor.

UTDELNING

7 rätt: 154 115 kronor.

6 rätt: 1 043 kronor.

5 rätt: 79 kronor.

Denna chatt är stängd.

 • Nils Larsson
  19 november 202218.53

  Grattis till alla vinnare och tack för att ni var med under dagen.

  Ha nu en fortsatt trevlig helg!

 • 19 november 202218.53

  Snygg DD Nils, Hade med 15 på V75 men tyckte inte den var het på DD.

  Ha en fin kväll!

  Stefan H

  Tack!

  Nils Larsson
 • Nils Larsson
  19 november 202218.53

  RÄTTA RADEN

  V75-1: 11 Lorenzo Boko, värde: 94 kronor.

  V75-2: 6 Dynamite Sensation, värde: 315 kronor.

  V75-3: 4 Four Guys Dream, värde: 389 kronor.

  V75-4: 3 Fiftyfour, värde: 719 kronor.

  V75-5: 10 Lucky Guy Boko, värde: 7 346 kronor.

  V75-6: 15 Seventh Heaven, värde: 69 498 kronor.

  V75-7: 9 Velten Swarovski, värde: 154 115 kronor.

  UTDELNING

  7 rätt: 154 115 kronor.

  6 rätt: 1 043 kronor.

  5 rätt: 79 kronor.

 • 19 november 202218.52

  Grattis alla som vann idag och tack Nils

  Fia
 • 19 november 202218.50

  Min rysare för dagen som jag varnade för störtdyker till andra plats

  Taktikern
Publisert:

LÄS VIDARE

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!